AMD AFMF eksileri neler?

  • Konuyu başlatan Tahao
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 126
Yani açmamak daha mı mantıklı?
AFMF'de Frame Generation gibi belli bir FPS'in üzerindeysen iş yapıyor. Yani en azından bir 50-60FPS almalısınız ki iş görsün. AMD'nin kendi sitesinde hangi durumlarda açılması gerektiği detaylı yazıyor.
 
Madem 2X FPS alıyoruz eksileri neler bunun?

Aslında FPS'i düşürüyor olması. Hafif kasan bir oyunun deneyimini daha kötü bir hale getiriyor. Ayrıca kare oluşturmada görüntüde kararsızlıklar da oluşabiliyor.
O zaman neden açalım?
Rahat çalışan bir oyunu daha da rahat çalıştırıyor.
 
70-80 FPS'de çalışan bir oyunu 120-140FPS'lere kadar çıkarıyor ve gayet akıcı güzel bir oyun deneyimi sunuyor.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi 30FPS'de çalışan bir oyunda işe yaramaz, en azından 60FPS vermesi daha sağlıklı olur.
Yüksek Hz monitör kullanan insanlar için büyük nimet.
 
RX 5500 XT 8 GB'ye sahibim 23.12.1 sürümü yüklü AFMF için güncelleme yapsam buna değer mi çok kararsız kaldım oyunlar 40-80 FPS arası çalışıyor.
 
Oldukça başarılı bir teknoloji. İdeal performans için 60 FPS üzeri denilsede oyunlarda stabil bir FPS olmadığından raster olarak 70 FPS üzeri alınan oyunlarda açılmalı.
 
Ortalama 60 fps üstü aldığım sürece bir eksisi yok o zaman bu teknolojinin. Tatilden döneyim hemen açıcam denememiştim hiç, bugün videoda gördüm abi nimet o zaman bu.
 
Ortalama 60 FPS üstü aldığım sürece bir eksisi yok o zaman bu teknolojinin. Tatilden döneyim hemen açacağım denememiştim hiç, bugün videoda gördüm abi nimet o zaman bu.

Yüksek FPS olunca yararlı ama drop falan olunca bozulur mu o kafama takıldı 70-80 FPS oynuyorum ama arada 40'a iniyor bende deneceyem bir ara.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı