Hugues de Payen
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Çok önemli bir noktayı atlamışsınız.İlk iki video directx 11de çekilmiş.Sizin koyduğunuz video mantle da çekilmiş.Üstünüzde bulunan videoyu izleyin o videoda intele fark attığını görebilirsiniz ve frame drop olmuyor. Emin olun ben 1 yılımı verdim nerdeyse frame drop olayına neler denedim Conficker belası beni bilir sdn'den neler çektirdim orda ki arakdaşlarıma. Sonunda sorunun prizimden kaynaklı olduğunu düzgün volt vermediğini '' 210 220 yerine 140 160 volt veriyor prizim '' gittim regülatör aldım voltaj dengeleyici sorunu ortadan kaldırdım şimdide sadece bf4'e özel bir problem yaşamaktayım hatta 2 kişi yaşıyoruz forumdan da bana benzer sorunu yaşayan var ilgili konu: Battlefield 4 Multiplayer Fps Düşme Sorunu Yaşıyorum. | Technopat Sosyal
Lafı uzatmıyım daha fazla, yazdıklarınıza katılıyorum olabilir dedikleriniz fakat ben ona bağlamıyorum videoda ki fps düşmelerini her şey olabilir.
Arkada çalışan bi program '' video programıda sebep olabilir '' ısınma, psunun verimli çalışmaması, hdd'e kuruluysa bf4 hdd'de düzgün performans vermiyor, bad sektör varsa yandı zaten gayet normal ve windows 7 falan kullanıyorsada bu tarz sorunlar normal.
Benim attığım videoyu izleyin 90-100fps'de oynuyor adam ortalama ultra 1920x1080p'de. Kısaca intele o kadar para vermeye gerek yok 8350 daha performanslı.
Son olarakta şunu belirtmek isterim BF4 amd destekli bir oyun olduğu için amd işlemciler ve ekran kartları daha uyumlu çalışıyor oyun ile, mantle şu anda bozuk ondan bahsetmiyorum dx kullanıyorum bende mantle düzelince alıcağımız fpsde artıcak orası ayrı bir konu girmeyelim şimdi ama genel olarak bf4 amd sistemlerde daha performanslı.
@Göksel Gündüz 'ün paylaştığı fx 8350 videosuna ben v sync açık demişim ama kapalıymış. Video'yu dikkatli izleyin habire 60fps'ye sabitlenmeye çalışıyor sonra 70 90 lara çıkıp birden fps düşmesi oluyor o arkadaşın ya pcsi bozuk yada farklı bir sorunu var galiba.
Benim attığım videoda ki fx 8350 performansı normal olan performanstır öyle kendini 60lara vs sabitlemeye çalışmıyor.
Göksel'in attığı videoda ki haritayı BF4 oynayanlar bilir zaten en fazla fps alınan haritalardan biridir çünkü bir yerin içinde geçiyor böyle Shanqai gibi kos kocaman detayların vs olduğu bir yer değil alınan fpsde gayet yüksek oluyor ben o haritada ultrada bile rahat rahat oynuyorum r9 270 ile ama shanqai gibi haritalarda high ayarlara indirmek zorunda kalıyorum. Aslında ultrada'da oynayabilirimde işlemcim biraz eski.