AMD Anthlon II X2 240 sistem yükseltme

• GA-M61PME-S2P anakart
  • AMD Anthlon II X2 240 işlemci
  • DDR2 2 GB RAM
  • Ekran kartım yok
  • Zytech 220V/3A 50Hz

Çok para harcamadan 2 veya 4 GB RAM desteği atıp, ekran kartı da almak istiyorum ve uygun fiyata işlemci bulablirsem eğer işlemciyi de yükseltesim var. Olmazsa da aynı işlemciyle devam edip ekran kartı ve RAM yükseltmeyi düşünüyorum.

Ekran kartı ve RAM seçiminde yardımcı olabilir misiniz?
İşlemci için de fikrinizi almak istiyorum.

Teşekkürler.

Bu sisteme yatırım yapmanızı önermiyorum. Güncel bir sisteme geçene kadar idare etmenizi öneririm.

Komple satıp güncel bir şistem topla bence en azından 2200g b350 8 GB ram den oluşan apu sistem alıp 8gb ram ve ekran kartı ekleyerek devam edersin .elindeki sisteme hiç harcama çünkü çok yetersiz bellek desteği 800 MHz
Ddr3 1600 bile olsa para harcamanın mantığı yok

Komple satıp güncel bir şistem topla bence en azından 2200g b350 8 GB ram den oluşan apu sistem alıp 8gb ram ve ekran kartı ekleyerek devam edersin .elindeki sisteme hiç harcama çünkü çok yetersiz bellek desteği 800 MHz
Ddr3 1600 bile olsa para harcamanın mantığı yok

150-200 lira civarı harcamayı düşünüyorum ufak tefek işlerimi görmesi için asıl kulladığım laptobum varda evde arada lazım oluyo mailleri kontrol etmeye çıktı almaya o yüzden ekran kartı seçiminde nasıl bi yol izlemem lazım

150-200 lira civarı harcamayı düşünüyorum ufak tefek işlerimi görmesi için asıl kulladığım laptobum varda evde arada lazım oluyo mailleri kontrol etmeye çıktı almaya o yüzden ekran kartı seçiminde nasıl bi yol izlemem lazım
Hocam işin içinde oyun oynamak v.s yoksa zaten mail v.b şeyler için ekran kartına gerek yok ki ..

Hocam bak bu listede anakartının desteklediği işlemciler yazıyor.
GA-M61PME-S2P (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
Phenom II X6 1045T
1035T
1055T
1090T
Bu işlemcilerden birini ikinci el olarak 100-150 tl ye bulabilirsin.
En düşük ekran kartı 4670 olabilir. 1030 ya da 1050 ile değiştirmen daha mantıklı tabi.
Ram olarak da 8 gb a çıkarsan sorun kalmaz.

Ama bence biraz bütçe ayarlayıp AMD apu lu bir sistem toplaman daha mantıklı olacak çünkü yeni nesil işlemci v.b. şeyler daha performanslıdır.

Bu sisteme yatırım yapmanızı önermiyorum. Güncel bir sisteme geçene kadar idare etmenizi öneririm.

ufak tefek işleri halletmek için toparlamak istiyorum bilgisayarı yeniden toparlamak hep pahalıya hemde gereksiz olur benim için. Ekran kartı desteği ile ram düşünüyorum yeterli olur mu? hemde ekran kartı konusunda bir şey bulamadım nasıl seçmem lazım tavsiyeniz nedir?

Sahibinden e gir phenom İİ X4 İşlemcilere bir bak phenom X4 değil yalnız
2gb ram daha eklersen PC biraz daha götürür seni gündelik işlerde yalnız işlemciye 150 den fazla verme 100 e falan almaya çaliş

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı