AMD APU işlemci önerisi

Bütçe
0-2500 TL

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, AMD APU sistem toplamaktayım ve son parça olarak İşlemci kaldı, 0-2500 TL arası F/P açısından önerebileceğiniz bir işlemci almak istiyorum.
Normalde 5600G alacaktım ama siz bilgili arkadaşlara da danışmak istedim Overclock işlerine hiç bulaşmayacağım belki daha ucuz ve bir ihtimal daha performanslı bir işlemci var mı yok mu? Sizden bunu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, AMD APU sistem toplamaktayım ve son parça olarak işlemci kaldı, 0-2500 TL arası F/P açısından önerebileceğiniz bir işlemci almak istiyorum.
Normalde 5600G alacaktım ama siz bilgili arkadaşlara da danışmak istedim overclock işlerine hiç bulaşmayacağım belki daha ucuz ve bir ihtimal daha performanslı bir işlemci var mı yok mu? Sizden bunu öğrenmek istiyorum.

O fiyata 5600G uygun olur.

2500 liraya en iyi tercihi yapmışsın dostum tek önemli detay RAM çift kanal yapman güzel olur APU sistemlerde RAM çok daha önemli değer görür, işlevi artar.
3200 Mhz çift kanal 16GB kullanıcam hocam.

Mantıklı olur.

Hocam satıcıda ürün bu şekilde çıkıyor kuşku, şüphe duymalı mıyım?

3200 MHz çift kanal 16 GB kullanacağım hocam.

3200 Mhz çift kanal 16GB kullanıcam hocam.

Teknobiyotik'den almanızı öneririm. Pek tekin durmuyor. Satıcı amazon değil.

Örnek veriyorum anakartın 4000 destekliyorsa onu al ciddi fark yaratıyor bak. Sonuçta GPU bu eksikliğini ne kadar iyi kapatırsan o kadar iyi olur.
ASUS Prime A320M-K aldım hocam 3200 mhz destekliyor RAM olarak T-FORCE Vulcan aldım.

Neden Teknobiyotik'den almıyosun 100 lira fazla para verirsin en fazla.
Hocam kesin olarak kısıtlı paraya sahibim belki şansımı denerim ama olmazsa 2. el uygun bulmaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı