AMD Athlon 200GE+GT1030 alınır mı?

Ben ryzen 3 2200G sistemi hesaplarıma göre 1500-1700TL civarına topluyorum. O fiyata daha güzelleri alınır. İşlemci RAM ve ekran kartını 2. El alırsan daha ucuza gelir.

Ben ryzen 3 2200G sistemi hesaplarıma göre 1500-1700TL civarına topluyorum. O fiyata daha güzelleri alınır. İşlemci RAM ve ekran kartını 2. El alırsan daha ucuza gelir.

Bu sistem nasıl ?
Ryzen 3 2200g için RX 570 ve GTX 1050Ti, Ryzen 5 2400g için ise RX 580 ve GTX 1060 maksimum beslebileceği ekran kartlarıdır.
Bu nasıl ?

Pek iyi sayılmaz. 400W PSU RX570 için sınırda ve ben o kasanın aynı modelini aldım şu an. :D
Anakartı B450 yapıp ileride 1 tane RAM alırsan tadından yenmez güzel bir bilgisayar olur ama kasa M-ATX bir kasa.

Herkese merhabalar, ben yeni bir PC alacağım. Başlıkta da belli olduğu gibi bir sistem istiyorum ama kararsızım.
Yukarıdaki linkteki bilgisayar çok hoşuma gitti ve beni kaç sene idare eder merak ediyorum. İkinci alternatif RYZEN 3 2200G'li bir sistem. Sizce hangisi beni daha uzun süre götürür?

Acelen ney acaba ? 650 - 750 TL biriktirip daha sağlam rahat oyun oynatacak bir sistem toplamak senin beklemene değer , gider gt 1030 lu bir sistem toplarsan, çok pişman olursun paranı çöpe atmak demek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı