AMD Athlon 200GE ve R7 240 Sistem

c.a.g.a.t.a.y

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir sistem topladım kasa ve monitör elimde vardı ve HDD kullanmak yerine 240 GB SSD kullanmak istedim, bana yeterli olacağını düşünüyorum. İlerde 500 GB HDD alır takarım lazım olursa, bileşenlerim ise şunlar:

*Anakart olarak: Gigabyte GA-A320M-S2H Anakart Fiyatı - Vatan Bilgisayar

*İşlemci olarak: AMD Athlon 200GE Socket AM4 3.2GHz 4MB Önbellek 35W 14nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

*Ekran kartı olarak: Asus R7 240 2 GB Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar -

*Bellek olarak: GSKILL 4GB Aegis DDR4 2133Mhz CL15 1.2V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar

*SSD olarak: WD 240GB Green SATA 3.0 545MB/s 3D-NAND SSD Disk - Vatan Bilgisayar

*Güç kaynağı: FRISBY FR-PW40C12B 400W 120MM FAN GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

1500 TL bandında daha başka sistem önerisi olan arkadaşlar varsa bakabilirim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlla ki sistem diziceksen ryzen 2200g ile dizebilirsin.Bunun dışında diziceğin sistemin performansı yeterli olmaz.2200g ile de diziceğin sistemin fiyatı otomatik olarak artar.Tavsiyem biraz daha bekleyip bütçe arttırmak yada kullanılmış PS4 ucuza bulursunuz.
Hocam benim oyun bilgisayarı toplamak gibi bir amacım yok ki bir tek league of legends, counter strike global offensive gibi oyunlar oynarım gündelik işimi görsün yeter ileriye dönük olması yeterli belki ilerde ekran kartı ve işlemci yükseltmesi gerçekleştirebilirim. Benim için fikriniz önemli sizce beni tatmin eder mi bu oyunlarda.
 
Hocam benim oyun bilgisayarı toplamak gibi bir amacım yok ki bir tek league of legends, counter strike global offensive gibi oyunlar oynarım gündelik işimi görsün yeter ileriye dönük olması yeterli belki ilerde ekran kartı ve işlemci yükseltmesi gerçekleştirebilirim. Benim için fikriniz önemli sizce beni tatmin eder mi bu oyunlarda
Dediğim gibi bu sistem ileriye dönük olmaz.ileride upgrade açısından ve sisteme upgrade yapana kadar performans yeterli olmaz.2200g apu bir sistem yapın bütçeniz varsa 2000 TL civarına dizebilirsin.
 
RX 460 takın(Şu sıralar uygun fiyatlı OEM versiyonu internette satışta), PSU'yu da 300W'a indirin. Böylelikle uzun vadede kullanabilirsiniz. Yapabilirseniz ilerde RAM'leri çiftlersiniz FPS'de %20 civarında artış görürsünüz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı