AMD Athlon 3000G alınır mı?

celalfe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sistemimi yükseltmek istiyorum ama bütçem 1000 TL onun için AMD Athlon 3000G alacağım da anakart A64HM miydi neydi MSI'nın.

Merhaba sistemimi yükseltmek istiyorum ama bütçem 1000 TL onun için AMD Athlon 3000G alacağım da anakart A64HM miydi neydi MSI'nın.
Anakart a68hm

Onun yerine Intel i3 10100F alıp, 250 civarında 8800 GT ekran kartı alıp aynı huzura kavuşabilirsiniz. İleride ekran kartı da alıp işlemciyi değişmeden idare edebilirsiniz.

8800 GT ile 0 FPS Valorant oynayabilirsiniz bunu da eklemeyi unutmayın.

Bu arada i3 şart değil ikinci el güzel Ryzen'lar var. Yanına aynı hesap ikinci el bir ekran kartı ile idare edilebilir.

O oyun hakkında fikrim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız video bayağı eski bir video şu anda Valorant minimum DX11 uyumlu bir kart istiyor.
Rica ediyorum bilginiz yoksa yazmayın.

Böylece bilgi sahibi oldum, teşekkür ederim.

Dediğim gibi 2 ay 3 ay idare edilecekse gereksiz bir alım olur 2 ay da Valorant oynar mı kullancı oynamaz mı kendi tercihi ancak Athlon 3000G fan boylarına durumu izah etme çabası yordu.

İyisi mi Athlon 3000G alsınlar, hatta haftaya ben satayım. Öteki ay tekrar bir işlemci sonraki maaşta bir ekran kartı alarak süreci tamamlayıp, Athlon'u da ister duvara asar ister satarlar

Böylece ben işlemciden kurtulurum, sizde Athlon'la mutluluğa yelken açarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…