Çözüldü AMD Athlon 3000G işlemci ile Gigabyte A520M K V2 1.0 anakart uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PROguz_2005

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 İşlemci
Kingston Furry (8x2)16 GB RAM
PNY 240 GB SSD + 1TB Kingston NV2 M2 SSD
Asus Dual RX 6600 8gb ekran kartı
GAMEPOWER 500W PSU
İşlemci
AMD Athlon 3000G
Iyi günler herkese. Elimde AMD Athlon 3000G işlemci vardi. Boş boş durmaması icin ben de onunla tekrar giriş seviyede bir sistem toplamak istiyorum. Gigabyte A520M K V2 1.0 anakartı almayı düşünüyorum ama bazı yerlerde BIOS güncellemesi gerektiği yazılmış. Kafam karıştı. Simdi ben bu anakartı alsam bu işlemci ile çalışır mi yoksa BIOS güncellemesi icin uyumlu bir işlemci mi takmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Uyumlu, ilk BIOS olan F1 sürümlü BIOS ile çalışıyor. BIOS update yapmanıza gerek yok, doğrudan takıp çalıştırabilirsiniz. Ardından tabii ki BIOS update yapabilirsiniz.
Uyumlu, ilk BIOS olan F1 sürümlü BIOS ile çalışıyor. BIOS update yapmanıza gerek yok, doğrudan takıp çalıştırabilirsiniz. Ardından tabii ki BIOS update yapabilirsiniz.

Çözüm
Uyumlu, ilk BIOS olan F1 sürümlü BIOS ile çalışıyor. BIOS Update yapmanıza gerek yok, doğrudan takıp çalıştırabilirsiniz. Ardından tabii ki BIOS Update yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı