AMD Athlon 3000G sistem nasıldır?

Bütçe
en max fiyat 2250

m1tRex Emre

Decapat
Merhaba 2200 TL bütçem var. Aşağıdaki linklerde 1656 TL PSU olmayan PC topladım.
Topladığım bilgisayar:

Bu sisteme OC yapacağım. Power ve kasayı size bıraktım. Sizce OC yapınca kaç W PSU gerekir?
Veya önerdiğiniz başka bir toplama sistem var mıdır?

OC yapamazsınız. Ankartınız OC desteklemiyor. İşlemci olarak, a8- 9600 daha iyi olur. SSD olarak, aynı markanın, burst modelini, alın.

OC için bu anakart destekliyor mu?

PSU, kasa ve soğutucu öneriniz nedir? Fiyatı geçmeyecek şekilde.
Sonradan ekran kartı takacaksanız
Belleği 2x8= 16 GB yapabilirsiniz. PSU olarak bana göre güzel bir marka Aerocool. İşlemci soğutucusu hakkında fazla bir bilgim yok.

Sonradan ekran kartı takacaksanız.
Belleği 2x8= 16 GB yapabilirsiniz. PSU olarak bana göre güzel bir marka Aerocool. İşlemci soğutucusu hakkında fazla bir bilgim yok.

Sonradan ekran kartı takmayacağım takarsam 500W alırım gibi. Fakat takmazsam sizce kaç W yeter. Bir de OC için bu anakart mı uygun.

Sonradan ekran kartı takmayacağım takarsam 500W alırım gibi. Fakat takmazsam sizce kaç W yeter. Bir de OC için bu anakart mı uygun.
Ekran kartına göre değişebilir. Ben 600W önerdim geleceğe dönük olsun diye. 500W da yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı