AMD Athlon 3000G ve AMD Radeon HD 6670 sisteme Windows 7 nasıl kurulur?

Astar0

Hectopat
RAM
8 GB DDR4 CL19 Twinmos
Ekran kartı
HD6670
Anakart
ASUS Prime A320M-F
İşlemci
Athlon 3000g
Arkadaşlar bilgisayarıma bir şekilde Windows 7 yüklemeliyim. Evet, biliyorum desteği bitti ama şu an Windows 10 kullanarak Valorant oynamam imkansız. Ortalama 45-80 FPS arası oynuyorum ve çatışma çıkınca ya da fazla skill kullanılınca FPS 40-50 oluyor. Bu da çok sinir bozucu çünkü adam vurmak imkansız oluyor. Windows 7 ISO nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 indirmeyin ayıp olur sisteme illa indireceğim diyorsanız:
W7 Valorant indirenlerin büyük çoğunluğunda çok fazla hata ile karşılaşmış. Windows 8.1 indirebilirsiniz. Daha performanslı.

Ekran kartinizi satip 3000G ile oynarsaniz cag atlamis olacaksiniz. Ekran kartiniz aşırı gucsuz. 3000G'nin APU'su GT 740 gucunde ve GT 740'dan daha iyi. Ek olarak Windows 7 destegi yok sisteminizin.

O sisteme Windows 7 kurmayın, zaten desteği yok. Sorununuz ekran kartının güçsüz olmasından kaynaklanıyor. Ekran kartını satın ve 3000G'nin dâhili grafik kartı Vega 3'ü kullanın çünkü Vega 3 daha güçlü.

Hocam ekran kartını satıp aynı RAM'den bir tane daha alıp Dual channel yapın. 6670 eskidi artık. 3000G'nin içindeki APU daha iyi. Windows 7 kurmana gerek bile kalmaz.

Sanırım Vega için modlamayı daha bulamamıştım. HD kartı üzerinden Windows 7 kurulabilir. CSM'i açın Secure Boot'u kapayın ve kurulum yapın. Ayrıca USB 3.0 Driver'ı entegreli imaj kullanmanız gerekli.
f***programlarindir net windows-7-professional-vl-indir-tr-f1.html (Korsan etkinleştirme yok imajda neden yazmak yasak anlamadım )

zaten şuan vega 3ü kullanıyorum ??

hocam takacağım için hd 6670 dedim şuan vega 3 kullanıyorum fps dediğim gibi 40-90 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…