AMD Athlon 3000G yerine işlemci tavsiyesi

Katılım
6 Temmuz 2020
Mesajlar
5.325
Makaleler
1
Çözümler
46
Merhaba arkadaşlar.

Sistemimdeki işlemciyi yükseltmeyi istiyorum. Artık pek işimi görmüyor, tarayıcı sekmesi açınca bile donabiliyor bazen.

Güncel sistemimi yazıyorum aşağıda, her türlü tavsiyelerinize açığım ancak birincil önceliğim yalnızca işlemciyi değiştirerek ilerlemek. Tüm sistemi yenilemeye kalkmak büyük maliyet oluşturur.

Biraz araştırma yaptığımda bazı AM4 soketli işlemciler gördüm ancak anakartım yeterli olur mu bilemediğim için alamadım. Ekran kartı da almak istemediğim için yalnızca APU işlemcilere bakıyorum.

Desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.

Anakart
İşlemciAMD Athlon 3000G
BellekRipjawsV 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 Ram F4-3600C18D-32GVK (Yeni yükselttim bunları)
Ekran kartıAPU
Güç kaynağıŞu anda modelini bulamadım ancak gerektiğinde bilgisayarı açıp bakarım. Kaç Watt olduğunu bile hatırlamıyorum.
Ekran2xFullHD Ekran (Birisi HDMI-HDMI, diğeri VGA-VGA kablosu kullanıyor. Bu VGA'yı da DVI-HDMI kablosuyla ile değiştireceğim ilk fırsatta.)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı