- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar.
Sistemimdeki işlemciyi yükseltmeyi istiyorum. Artık pek işimi görmüyor, tarayıcı sekmesi açınca bile donabiliyor bazen.
Güncel sistemimi yazıyorum aşağıda, her türlü tavsiyelerinize açığım ancak birincil önceliğim yalnızca işlemciyi değiştirerek ilerlemek. Tüm sistemi yenilemeye kalkmak büyük maliyet oluşturur.
Biraz araştırma yaptığımda bazı AM4 soketli işlemciler gördüm ancak anakartım yeterli olur mu bilemediğim için alamadım. Ekran kartı da almak istemediğim için yalnızca APU işlemcilere bakıyorum.
Desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.
Sistemimdeki işlemciyi yükseltmeyi istiyorum. Artık pek işimi görmüyor, tarayıcı sekmesi açınca bile donabiliyor bazen.
Güncel sistemimi yazıyorum aşağıda, her türlü tavsiyelerinize açığım ancak birincil önceliğim yalnızca işlemciyi değiştirerek ilerlemek. Tüm sistemi yenilemeye kalkmak büyük maliyet oluşturur.
Biraz araştırma yaptığımda bazı AM4 soketli işlemciler gördüm ancak anakartım yeterli olur mu bilemediğim için alamadım. Ekran kartı da almak istemediğim için yalnızca APU işlemcilere bakıyorum.
Desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.
| Anakart |
GA-A320M-S2H (rev. 1.x) Key Features | Motherboard - GIGABYTE GlobalLasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...
|
| İşlemci | AMD Athlon 3000G |
| Bellek | RipjawsV 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 Ram F4-3600C18D-32GVK (Yeni yükselttim bunları) |
| Ekran kartı | APU |
| Güç kaynağı | Şu anda modelini bulamadım ancak gerektiğinde bilgisayarı açıp bakarım. Kaç Watt olduğunu bile hatırlamıyorum. |
| Ekran | 2xFullHD Ekran (Birisi HDMI-HDMI, diğeri VGA-VGA kablosu kullanıyor. Bu VGA'yı da DVI-HDMI kablosuyla ile değiştireceğim ilk fırsatta.) |