AMD Athlon 64 X2 4400+'a Nasıl Overclock Yapılır?

Safa Akpolat

Hectopat
Daha fazla  
AMD Althon x2 64 Dual Core Processor 4400+ 2,30 GHz işlemcim var. Buna nasıl overclock yapabilirim ?
Ya da bu anakata takabileceğim en iyi işlemci nedir ? Anakartım :Gigabyte GA-MA69VM-S2

2r2rz1x.png

Yardım edecek yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR2 bir anakarta yatırım yapmamalısınız. DDR3 1150 soket bir anakarta geçip onun üzerine yükseltmeler uygulayabilirsiniz.
OC işlemine gelecek olursak tahminen stok soğutucu kullanıyorsunuzdur.

Performans elde edecek seviyede yapabilmeniz için bir soğutucuya ihtiyacınız var. Sizin yeni bir sisteme ihtiyacınız var daha doğrusu, OC işlemi ile olacak iş değil.

Bilgisayarim iyi 8gb ram 256 bit 2 gb ekrankartim var oyunlar islemci yucunden kasiyor. İslemci sicakligi biosta 30c ama bilgisayar i acince hicbirsey acik degilken 65 c ye cikiyor ne yapmqliyim 3 tane sogutucum var stok olan takili digerkeri samuray hangisi dahq iyi yada ikisini beraber kullanabilirmiyim ?

Bilgisayarim iyi 8gb ram 256 bit 2 gb ekrankartim var oyunlar islemci yucunden kasiyor. İslemci sicakligi biosta 30c ama bilgisayar i acince hicbirsey acik degilken 65 c ye cikiyor ne yapmqliyim 3 tane sogutucum var stok olan takili digerkeri samuray hangisi dahq iyi yada ikisini beraber kullanabilirmiyim ?

Gerçekten çok ısınan bir işlemci akıl dayanmaz buna :D

AMD Althon x2 64 Dual Core Processor 4400+ 2,30 GHz işlemcim var. Buna nasıl overclock yapabilirim ?
Ya da bu anakata takabileceğim en iyi işlemci nedir ? Anakartım :Gigabyte GA-MA69VM-S2

Eki Görüntüle 43415

Yardım edecek yok mu?
Al sana hortlatma, 3Ghz hiç sıkıntısız O.C işlemi yaptım aynı model işlemciye dahada arttırmayı düşünüyorum :)

Güzel hort, elimde x4 810 var maksimum 3.1 yapabildim gerisinde oyunlarda kapanma sorunu yapıyor soğutucum stok değil.
Tavsiye verebilir misin ?
Voltaj olarak ne kadar ayarladın işlemcinin internetten araştırarak maksimum kapasiyesine bak ben 1.5v kullandım yanılmıyorsam 1.6 biraz fazla kaçar :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı