50k bin TL civarı sistem önerisi

Son düzenleme:

Hocam benim konu başlığında attığımdan farkı ne bunun acaba?

Hocam benim düşüncem 4070 Ti sistemlere bakmanız olacaktır.

Hiç sanmıyorum hocam. 50k para veriyorum neden %15 kas gücü için önceki jenerasyonu tercih edeyim ki? Şu an günümüzde kas gücünden ziyade teknolojik destek ve yazılımlar daha ön planda DLSS gibi cartı curtu gibi. O yüzden saçma bakıyorum o konuya.

Hocam benim konu başlığında attığımdan farkı ne bunun acaba?

Hiç sanmıyorum hocam. 50k para veriyorum neden %15 kas gücü için önceki jenerasyonu tercih edeyim ki? Şu an günümüzde kas gücünden ziyade teknolojik destek ve yazılımlar daha ön planda DLSS gibi cartı curtu gibi. O yüzden saçma bakıyorum o konuya.
Attığınızda düzgün kasa özelleştirmesi yok mesela.

Herkese merhaba. Bende oyun için sistem toplamak istiyorum veya hazır sistem olabilir bütçe 55 60 arası olabilir. Şu anda 1080p monitörüm var 2K 4K cok UC nokta benim için. İşlemci güncel olarak 7500F görüyorum sitelerde vs. Ekran kartı 16 GB olsun istiyorum ama 5060 Ti fiyatının kartı değil diyorlar AMD ekran kartı alınır diyen var, 9070 XT kararsızım iyi de kötü de konuşan var WattMan olayları dalgalanma gibi, 5070 daha güncel ama VRAM 12 nasıl olur bilmiyorum. M.2 tarafında en aşağı 1 TB olursa veya 2 TB da olabilir anakart çift M.2 desteği verirse 1+1 de olur sonradan ekleme gibi. RAM 32 GB düşünüyorum. Tabii bütçeye bağlı bazı marka ve parçalardan feragat edilebilir. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı