AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ sistemde yükseltme tavsiyesi

Bazıları APU sever bazıları sıradan setup o yuzden yorum yapamam ama sıradan setup toplamak istersen harici bir setup toplanabilir o anakarta ben işlemciyi dahil etmedim onun üzerine topladım onun üzerine test sagladım bilginize ph 6X alıp R7 250 civarı bir şey alabılırsın.

Mağara devrinden kalma donanımlara yatırım yapmasına gerek yok. AM4 tabanlı bir sistem alıp yoluna bakması daha mantıklı olur.

Yine aynı şekilde 6300'e 4600G var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Söyle tarşışmaya son vereyim alacağım sistemde uzun süre değişiklik yapmayacağım hangi sistemi almalıyım anladım ki APU sistem daha mantıklı oluyor.

Arkadaşlar herkesin fikrine saygım var. Benim önerilerim daha mantıklı diye bir şey söylemiyorum. Kardeşi oyun oynasın diye 5000 TL'ye 3000G APU sistem linki attı. Bende 4600G veya 5600G daha mantıklı olacağını, Vega3 ve Vega7 arasında çok fazla FPS farkı olduğunu video testiyle birlikte göstermek istedim. Hepsi bu kadar.

Söyle tarşışmaya son vereyim alacağım sistemde uzun süre değişiklik yapmayacağım hangi sistemi almalıyım anladım ki APU sistem daha mantıklı oluyor.
Taksitli olmayacağından ikinci el alamazsınız, yani en mantıklısı APU olur. 5600G sistemin fiyatı sorun çıkaracaksa 4600G de yeterli olur. Bir de o sistemdeki SSD pek iyi değil yanına bunu alırsanız daha iyi olur. Almazsanız da idare eder.

Taksitli olmayacağından ikinci el alamazsınız, yani en mantıklısı APU olur. 5600G sistemin fiyatı sorun çıkaracaksa 4600G de yeterli olur. Bir de o sistemdeki SSD pek iyi değil yanına bunu alırsanız daha iyi olur. Almazsanız da idare eder.

Peki hangi siteden almalıyım hangi sitedin parçaları daha kalitelidir.

Bunun parçaları güzel fakat SSD'yi boş verin de, şu anakartı yükseltirseniz daha iyi olur. 5600G alacaksanız üstteki sistemlerden birine bakabilirsiniz. Aralarından en iyisi İtopya'daki gibi.

Babam ile konuşurum hangisine bütçemiz yeter ise ve şu anki o sistem satmak istesem ne kadara satılır.

Bunun parçaları güzel fakat SSD'yi boş verin de, şu anakartı yükseltirseniz daha iyi olur. 5600G alacaksanız üstteki sistemlerden birine bakabilirsiniz. Aralarından en iyisi İtopya'daki gibi.

@327703 @the Prodigy
Şu ekran kartı nasıl acaba idare edebilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı