AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ sistemde yükseltme tavsiyesi

2 slot varsa DDR2 2+ RAM alın 4 ise 1+2+2+2 yapın bunu besleyebılecek AMD HD5000 serisi var 1GB olan onunla az da olsa rahatlatırsınız sistemi eger ben 1GB üstü alırım dersen darbogaz olur R7 240 belki yapmaz bu işlemciye sahip kasama 8 GB RAM takıp 6 GB ekran kartı ile senin için test saglayacağım undervolt vererek sagladım testi yoksa kart 90 üstü dereceye ulaşabiliyor.
FPS degerleri çok hareketli 30 50 arası.

Tavsiye ederim aslında.

Bir de ekran kartı için bütçe gerekeceğinden dediğiniz sistemi almaya çalışsanız daha iyi olur.

Yani hocam şöyle kısa bir özet geçeyim bu sistemi bilgisayarcıya götürdük bilgiisyarcı eski olduğu için pek çok arzalar çıkara bileceğini söyledi o yüzden babam pek çok geliştirmekten yana değil ama eğer dedi bozulma şansı az ise dedi bir sıkıntı olmaz dedi ve 2 el sistem almam zor çünkü babam taksit ile alacak maddi durumumuz pek iyi değil bu aralar kardeşimim kırmamak için ben elimden gelidği için 1K 1.5k her şey için bir bütçem var.
eğer bütçemi zorlar isem 2k bir bütçem olur

AM2'den AM4'e geçmek ilaç gibi gelecektir .

Maksimum ne kadar taksit düşünüyorsunuz? Ne kadar verebilirsiniz bir taksite?

Ufak bir işim var kaç RAM slotu oldugunu belırtın ben sızın ıcın ucuza sıstem toplyacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…