AMD Athlon 64 X2 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Öncelikle verdiğiniz çok uzun cevaptan dolayı çok teşekkür ederim bütün detaylardan bahsetmişsiniz.Şimdi bu testten yola çıkarak bana önerebileceğiniz ekran kartı ne olabilir mesela r7 240 veya r7 250x yada r7 250 olabilir mi?

www.vatanbilgisayar.com: GTX750 OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Ben bunu öneririm ama sen r7 250 almak istersen oda olabilir. Ama dediğim gibi güçkaynağının güvenilir olduğundan emin ol.

www.vatanbilgisayar.com: GTX750 OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Ben bunu öneririm ama sen r7 250 almak istersen o da olabilir. Ama dediğim gibi güç kaynağının güvenilir olduğundan emin ol.
Ama daha önce buradaki arkadaşlar bana önerdiğiniz ekran kartının %100 dar boğaz yapacağını söylediler bende zaten güvenemiyorum onun için r7 240 sapphire almaya karar verdim. Sizce sapphire r7 240 benim bu eski işlemciye %1 bile olsa dar boğaz yapacak mıdır? Ben alacağım ekran kartından tam verim almak istiyorum. Dar boğaz olsun istemiyorum. İnşallah R7 240 dar boğaz yapmaz çünkü şu an onu almayı düşünüyorum.

Ben bunu öneririm ama sen r7 250 almak istersen o da olabilir. Ama dediğim gibi güç kaynağının güvenilir olduğundan emin ol.
Ayrıca güç kaynağımın yetmediğinden de eminim onun için yeni güç kaynağı da alacağım şu anlık 230W bir güç kaynağı takılı.

Arkadaşlar son kararım Sapphire R7 240 : http://www.hepsiburada.com/sapphire...pci-e-3-0-ekran-karti-11216-00-20g-p-BD304319 ve bunun yanında bu güç kaynağı :http://www.hepsiburada.com/nagas-ao400-400w-apfc-80-bronze-12cm-fanli-power-supply-p-BD801574 sizce nasıl ? Bir de şunu belirteyim, özellikle 80+ bronze güç kaynağı seçtim ki verimli çalışsın ve ileride daha iyi parçalar alırsam yetsin diye güç kaynağını böyle seçtim. Sapphire R7 240 almamın sebebi de şu, benim işlemciye dar boğaz yapmayacak tek ekran kartı olmasıydı. İnşallah hayırlı olur. Yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. İyi forumlar. (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim AMD Anthlon X2 5200+ 2.7 GHZ işlemcim belirttiğim oyunlarda %100 çalışıyor. Seninki benimkinden daha düşük işlemci. Bence darboğaz olacak ama bir dene bakalım sonuçlar ne olacak...

Ayrıca yeni aldığın o Intel işlemciyi nasıl AM2 anakartına taktın? Açıklar mısın?

Benim AMD Anthlon X2 5200+ 2.7 GHZ işlemcim belirttiğim oyunlarda %100 çalışıyor. Seninki benimkinden daha düşük işlemci. Bence darboğaz olacak ama bir dene bakalım sonuçlar ne olacak...

Ayrıca yeni aldığın o Intel işlemciyi nasıl AM2 anakartına taktın? Açıklar mısın?
Ben İntel işlemci almadım ki mklaunch denilen arkadaş almış. Ben de sordum cevap gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim yazım kurallarına uyarsan sevinirim. Kurallara uymayan mesajını cevapladığım için ceza yedim. Anakartım Gigabyte M61PME-S2.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı