AMD Athlon II x2 260 ve Sapphire R7 250X Vapor-X Darboğaz

Oynayacağınız oyunlara göre değişkenlik göstermekte. Örneğin GTA 5 ile size sıkıntı yaratabilecekken Spintires'ta sorun çıkarmayacaktır. İşlemci gücüne abanan ve 4 çekirdek isteyen oyunlar sisteminizi zora sokabilir ama diğer oyunlarda besleyebilecektir. En sağlıklısı işlemciyi de değiştirmektir. Ama yavaş yavaş upgrade yapacaksanız da bu işlemci bir süreliğine talebinizi karşılayacaktır.Bu arada sistemde kaç GB RAM bulunmakta ?

Kusura bakmayın geç cevap veriyorum ilk defa konu açtım bu kadar dikkat edildiğini bilmiyordum.Sorunuza gelicek olursam RAM 4GB 1333 mhz CL9 GSKILL. Bu arada ekran kartının siparişini verdim 250x vapor-x idi ekran kartı bunun yanında biraz daha performans için n11.com'da indirimde olan bir AMD Phenom II x4 840 3.2 ghz işlemciyi beraberinde sipariş ettim bundan sonra sıkıntı olucağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı