AMD Athlon II x4 635 ve GTX 1050 Uyumu

• Konuyu başlatan d3niz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.110

d3niz

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci ama aynı zamanda profesyonel kaleci.
AMD Athlon II x4 635 model bir işlemcim var. Ben bu işlemcinin yanına 1050 takarsam sıkıntı çıkar mı? Darboğaz olsa bir şey olmaz ekran kartı aldıktan işlemci ve anakartı da yenileyeceğim. Anakartın DDR2 RAM slotları var. Birkaç ay böyle kullanırsam sıkıntı çıkarır mı? Güç kaynağım 350 watt güç üretiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemcinin kullanıcısıyım, işlemci uyumundan çok bence düşünmemiz gereken anakarta uygunluğu. Muhtemelen sizin anakartınız da benim ki gibi PCIe 1.1,kart ise 3.0,kart gücünü sadece PCIe yolundan çektiği için acaba bir sorun çıkar mı diye düşünmeden edemiyorum gerçi PCIe'in tüm versiyonları bildiğim kadarıyla 75W sağlıyor yani teorik olarak bi sorun çıkmaması lazım ama yine de bunu doğrulayacak bir kullanıcı varsa sevinirim. Ayrıca işlemcim diye demiyorum, 7. senesine girmiş olmasına rağmen halen performansı yeterli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı