AMD Athlon X2 5000 sistem ısınıyor

Video çektim onu bir koyayım.

Arkadaslar bir video cektim yarim saat sonra buraya koyacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ısınıp kapanma sorunu bendede vardı bi aralar büyük ihtimalle CPU dan kaynaklıdır. Bu arada fanın stok fan mı?

Evet o küçük bi fandır zaten eski sistemimde AMD idi amd nin eski işlemcilerinde ısınma sorunları oluyor yenilerinde artık yok ama eski işlemcilerinde ısınma sorunları vardır kullananlar bilir. Bence fanı değiş 40 50 ye düzgün bi fan alabilirsin ''ama eğer sorunun işlemciden kaynaklandığını kesin düşünüyorsan'' ama sisteminde güç yetersizliğide olabilir çünkü boştayken kapanmıyor diyorsun işlemcidenmi power'dan mı oldugunu bi öğren ona göre bak paran boşa gitmesin.

Suanda pcyi actim baya bi zorladim kapanmadi oyuna falan girdim bisey yok isinan biseyde yok kapagi acik ama anakart uzerinde kuzey biseyi vardi o cok ısınıyor

Kuzey koprüsü fazla ısınırsa anakartınıza zarar verebilir dikkat edin kasanın içinde CPU fanı hariç başka fanlar varmı hava akışı sağlayan?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı