Selamlar, çok yakın bir tarihte sistem topalayacağım inşallah. Sizlerin tavsiyesiyle de Athlon X4 860K + RX 460 alacaktım fakat bazı yabancı sitelerden baktığımda ufak bir darboğaz olabileceğini okudum. Doğru mudur? Sorun çıkartır mı?
R9 285 adlı ekran kartında darboğaz yapdı. Ben o işlemciye r7 370 üstü ekran kartı takmam. RX 460 hakkında bilgim olmadığı için bu kadar yardım edebilirim. Kolay Gelsin.
Bir de teknoseyir 840 + 950 yapmıştı, 840 daha zayıf bir işlemci iken 950 daha güçlü bir ekran kartı, GTA 5'deki ufak bir darboğaz dışında darboğaz olmamış.
R9 360 adlı ekran kartında darboğaz yapdı. Ben o işlemciye r7 370 üstü ekran kartı takmam. RX 460 hakkında bilgim olmadığı için bu kadar yardım edebilirim. Kolay Gelsin.
Hocam dediğinizin aksine o ekran kartı R7 370 ile yarışmıyor GTX950 kadar güçlü bir ekran kartı. Darboğaz konusunda ise darboğaz olacağını hiç sanmıyorum fakat bildiğim kadarıyla rakibi olan G4400 o işlemciden daha performanslı hem güncel ilerde güncelleme imkanında olabilir ddr3 almak şuan pek mantıklı değil bana göre
Hocam dediğinizin aksine o ekran kartı R7 370 ile yarışmıyor GTX950 kadar güçlü bir ekran kartı. Darboğaz konusunda ise darboğaz olacağını hiç sanmıyorum fakat bildiğim kadarıyla rakibi olan G4400 o işlemciden daha performanslı hem güncel ilerde güncelleme imkanında olabilir ddr3 almak şuan pek mantıklı değil bana göre
Gelecekte yapılacak anakart ve ram masrafını göz önüne alırsak bu işlemci çok daha iyi gözüküyor, bu işlemciyi GTX950 ile kullanıp oyun oynayanlar var bence bu işlemci hiç de yabana atılacak bir işlemci değil