AMD Athlon X4 860k ve MSI Gaming X RX 470 ile Sistem

Yusufuysal009

Hectopat
AMD Athlon x4 860k ve MSI Gaming X RX 470 darboğaz oluşturur mı? AMD Athlon X4 860k hız aşırtma yaparak 4.4 GHz yaparak darboğaz oluşur mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ağır darboğaz ile karşılaşırsın. O.C yapsan bile yine yapar. O işlemci 1050 Ti ile bile darboğaz yapıyor zaten. RX 470'le düşünemiyorum.

O kart için 4GB bellek pekte gerekli değil. Hadi 2GB ile fiyat farkı az olur alınır ama normal şartlarda Ultra ayarlarda zorlanacağı için gerek yoktur. Zaten açsa bile 20-30 FPS'de açar. Bu dönemde 20-30 FPS'de zevk alınır mı orasını bilemeyeceğim. :)
Aralarında 50 tl var sanıyordum 100 tl varmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yaklaşık olarak böyle bir sistem olur.

O sistemi alacağıma G4560'lı sistem alırım her türlü daha iyi. Baksana Battlefield 1'i 60 FPS'de oynamaya kalksak darboğaz yapacak ve istediğimiz FPS'yi alamayacağız.

O sistemi alacağıma G4560'lı sistem alırım her türlü daha iyi. Baksana Battlefield 1'i 60 FPS'de oynamaya kalksak darboğaz yapacak ve istediğimiz FPS'yi alamayacağız.
Bence de G4560'lı sistem daha iyi olur. Bütçe yoksa mecburen en iyi sistem bu. Ben biriktirmeden yana olurdum o ayrı bir durum. Ryzen 3 işlemcileri merakla bekliyorum doğrusu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı