Amd athlon x4 860k'lı Sistem toplama

ahmet turcan

Hectopat
Daha fazla  
Sizce bir sorun varmıdır bütçem 1700 TL monitör dahil fiyatta.

Dosya Ekleri

• pcm.png
    pcm.png
    25,5 KB · Görüntüleme: 619
işlemciyi x4 değilde g3258 yap.oc ile iyi performans sunar.redrock güç kaynağını önermiyorum.zalman tercih et.onun dışında ramlerin cl9 olmasına dikkat et.başka sorun yok.

işlemciyi x4 değilde g3258 yap.oc ile iyi performans sunar.redrock güç kaynağını önermiyorum.zalman tercih et.onun dışında ramlerin cl9 olmasına dikkat et.başka sorun yok.
FM2+ gayet güncel bir platform ve G3258 çift çekirdekli bir işlemci, uzun ömürlü değil artık oyunlar en az 4 çekirdekli bir işlemci talep ediyor.

Sıkıntı g3258 in çift çekirdek olmasından değil.Sıkıntı x4 ün mimarisinin eski olmasından kaynaklı.G3258 in çift çekirdek fix i var.biraz araştırınca bulunabilir.Bana kalırsa x4 önermiyorum.Karar sizin.

Sistem benimkiyle aynı ekran hariç ve ekran kartı gtx 950 bende 370 alıcaktım ama 950 daha iyi az güç tüketiyor sistem güzel alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı