Amd athlon x4 860k'lı Sistem toplama

Anakart zaten a68hm-e33 v2 sadece orda öyle görünüyor sitenin hatasından dolayı.

r7 370 gtx 750 ti'dan daha iyi bir kart daha performanslı felan olmaz.
Kardeşim burası sadece bir yardım platformu. Uslübüna dikkat et. Yardım istediysen sana vakit ayırıp sistem toplayan insanlara saygı duymalısın.
Sırf ekran kartı yükseltilecek diye x4 860k almak çok saçma. Biraz da ileriye dönük olmasını istiyorsan en mantıklı hareket i3 4170 almaktır.

Kardeşim burası sadece bir yardım platformu. Uslübüna dikkat et. Yardım istediysen sana vakit ayırıp sistem toplayan insanlara saygı duymalısın.
Sırf ekran kartı yükseltilecek diye x4 860k almak çok saçma. Biraz da ileriye dönük olmasını istiyorsan en mantıklı hareket i3 4170 almaktır.

Kusura bakma amacım aşşagılamak felan değildi sadece söylemek istedim. Ve sistemin için teşekkür ederim ama ben amd olmasını istiyorum

İşlemci konusunda dediğim gibi x4 ü seçme.seni üzer.

Bu arada arkadaşın üslubunda sorun yokki.sadece biraz heyecanlın o kadar.fazla abartılcak bi durum yok.

Çoğu oyunun 2 çekirdek fix i var.araştırıp bul.
X4 860k almak varken niye G3258 alsın biri 4 çekirdek diğeri 2.

@Silinen üye'ın topladığı sistemi almassan pişman olursun onca arkadaş @Silinen üye'ın önerdiği sistemi alıyor.
2.cisi yardım istiyorsun bizde topluyoruz toplaması en az 15 dk burası bir yardım platformu uslubuna dikkat et.

Athlon x4 860k bende'de var arkadaşlar memnunum yarı yolda bırakmıyor yani g3258 yerine daha iyi bir alternatif malum siteden ucuza almıştım çatır çatır da kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı