Merhaba, Windows 10'u olabildiğince hafifleteceğiz, internettekilerin aksine biraz bilgi gerektirip yüksek bir performans sağlayan bir rehber olacak ilk olarak: 1 - Bloatware kaldırma (Debloat) Öncelikle GitHub'dan bu scripti indiriyoruz. NOT: Bu Script çokça test edilip onaylanmış bir...
Bilinçli kullanıcı iseniz virüs bulaştırmam diyorsanız kapatabilirsiniz Windows Defender'i. Rehberleri bulamadım vaktim olmadığndan.
Yeni sistem için konu açılmıştır. [Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / HomeSingleLanguage) performans sürümü V2 Merhabalar genelde bu tarz ISO dosyalarının nasıl yapıldığını anlatan makaleler hazırlarım. Ancak 21H2 sürümü için bu tarz bir sistem hazırlayacağımı söylemiştim. Özellik...
Format atacaksanız bu ISO'yu kullanabilirsiniz. Gereksiz hizmetlerden arındırılmış, bazı ayarlamalar yapılmış ISO dosyasıdır.
Yeni sistem için konu açılmıştır. [Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / HomeSingleLanguage) performans sürümü V2 Merhabalar genelde bu tarz ISO dosyalarının nasıl yapıldığını anlatan makaleler hazırlarım. Ancak 21H2 sürümü için bu tarz bir sistem hazırlayacağımı söylemiştim. Özellik...