AMD Athlon X950 ve GTX 1070 Darboğaz

METALWARRIOR

Hectopat
Selamlar herkese. Technopat Youtube kanalında izlediğim video Pentıum işlemci ile Nvidia titan ekran kartı test ediyorlardı. O videodan yola çıkarak bu soru aklıma takıldı. Bu işlemci ile GTX 1070 ekran kartı ile bir PC güncellemesi yapsak nasıl bir performans oluşur, işlemci yeterli olur mu sizce sormak istedim. Bu deneyimi yaşayan var mı ya da toplayan var mı? Teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
X4 950 AM4 soketinin en giriş seviye işlemcisi. GTX 1070 ise Nvidia'nın en üst seviye kartlarından birisi.
Yüksek çözünürlükte yükün neredeyse tamamı ekran kartına bineceği için darboğaz yaşanmaz normal şartlarda. Ancak darboğaz yok diye böyle bir şey yapmayın, uçağa LPG takmak gibi olur.
X4 950 AM4 soketinin en giriş seviye işlemcisi. GTX 1070 ise Nvidia'nın en üst seviye kartlarından birisi.
Yüksek çözünürlükte yükün neredeyse tamamı ekran kartına bineceği için darboğaz yaşanmaz normal şartlarda. Ancak darboğaz yok diye böyle bir şey yapmayın, uçağa LPG takmak gibi olur.

Çözüm
Arkadaşlarım hepinize gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Bu şekilde bir yükseltme sıkıntılı olur bunu anladım. Videoyu izleyince biran ucuz yoldan sistemi yenileye bilirmiyim diye düşünmedim degil. Çok teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı