starwopy
Femtopat
Daha fazla
- Process Monitor Rapor Linki
- https://www.oyunekseni.com/hatalar-ve-cozumleri/valorant-hvci-ve-secure-boot-hatasi-nedenleri-ve-cozumu/
- RAM
- 16GB
- Ekran kartı
- 4060
- Anakart
- A520M DS3H
- İşlemci
- r5 5500
Selam arkadaşlar, Valorant güncellemesinden sonra oyuna giriş yaptıktan yaklaşık 5 dakika içinde bu hatayı alıp oyundan atılıyorum.
UEFI aktif, BIOS'ta Secure Boot = enabled olarak ayarlıyorum, F10 ile kaydedip çıkıyorum ama yine de açılmıyor. Msinfo32 üzerinden baktığımda hâlâ “güvenli önyükleme durumu: Devre dışı” yazıyor.
HVCI hakkında da bilgim yok, nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Dipnot: Bu hatayı aldığım gün “sisteminiz Windows 11'e yükseltmeye uygun” uyarısı geldi. Şimdilik geçmek istemiyorum, belki alakası olabilir diye belirteyim.
anakart: Gigabyte A520M DS3H.
UEFI aktif, BIOS'ta Secure Boot = enabled olarak ayarlıyorum, F10 ile kaydedip çıkıyorum ama yine de açılmıyor. Msinfo32 üzerinden baktığımda hâlâ “güvenli önyükleme durumu: Devre dışı” yazıyor.
HVCI hakkında da bilgim yok, nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Dipnot: Bu hatayı aldığım gün “sisteminiz Windows 11'e yükseltmeye uygun” uyarısı geldi. Şimdilik geçmek istemiyorum, belki alakası olabilir diye belirteyim.
anakart: Gigabyte A520M DS3H.