AMD Auto Update CMD nedir?

ToprakArslan9

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8x2 3000 MHz
Anakart
B450MA PRO MAX
AMD Ryzen 5 3600 işlemci kullanııyorum. Bilgisayarı açtığımda karşıma böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu da bilmiyorum. Sıkıntılı bir şey mi? Direkt kapattım gerçi.

Ne olduğunu bilmiyorum ama en azından bilgisayarı açtığınızda çıkıyor size. Bana çok nadir de olsa 2-3 kez çıktı o da oyunun ortasında. Zararlı bir şey olmasa gerek ama ne olduğunu ben de merak ediyorum.

Ne olduğunu bilmiyorum ama en azından bilgisayarı açtığınızda çıkıyor size. Bana çok nadir de olsa 2-3 kez çıktı o da oyunun ortasında. Zararlı bir şey olmasa gerek ama ne olduğunu ben de merak ediyorum.

Bende de durum aynı AMD ekran karttan NVIDIA ekran karta geçtim oldu sanırım driverle alakalı olabilir ben format atmadım DDU ile sildim. Bilen varsa yazabilir mi?

AMD Ryzen 5 3600 işlemci kullanııyorum. Bilgisayarı açtığımda karşıma böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu da bilmiyorum. Sıkıntılı bir şey mi? Direkt kapattım gerçi.

Daha yeni aynı durumu yaşadım. Biraz araştırdığımda önemli bir şey olmadığını, herhangi bir AMD yazılımı indirdiğinizde otomatik olarak yüklendiğini öğrendim. Bilgi pek güvenilir mi emin değilim ama bilgisayarda herhangi bir sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

Daha yeni aynı durumu yaşadım. Biraz araştırdığımda önemli bir şey olmadığını, herhangi bir AMD yazılımı indirdiğinizde otomatik olarak yüklendiğini öğrendim. Bilgi pek güvenilir mi emin değilim ama bilgisayarda herhangi bir sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim

Bende de hep çıkar 5600X. Ryzen Master'ın güncelleme yardımcı programıdır. Varsayılan olarak her 15 günde bir çalışacak şekilde planlanır. Ha dersen bu aralığı ben ayarlayıp ya da kapatayım; Ryzen Master ayarlar sayfasında Update kısmı var oradan gün ayarı var veya Windows Görev Zamanlayıcı'dan devre dışı bırakırsanız daha çıkmaz. Ben direk CMD sayfsını kapatırdım. Korkulacak bir şey değil yani. Normal. Sistem güncelleme var mı yok mu ona bakıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı