AMD B450 mk II sam kullanılabilir değil

• Konuyu başlatan Powar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.753

Powar

Hectopat
Daha fazla  
Şunu belirtmek isterim ki bu anakartta kimisi sam destekli demiş kimisi değil diyor AMD'nin sitesinde 500 serisi anakartlara destek var gözüküyor. Ben denemek amaçlı BIOS'u güncelledim RX 6600 sistem Ryzen 5 5600 ekran kartı var anlaşılan AMD'nin desteği tam ama anakartta desteği yok ki şöyle bir yorumda gördüm launch CSM'yi kapatırsam sorun çözülülür bu doğru mudur?

re size bar açık zaten ki re size bar açtığım zaman biosdaki launch csm kapanıyor. O zamanda windows tekrarlı olarak bios ekranında başlıyor.

Hepsini yaptım yine olmadı.

EVET ŞİMDİ GÖRÜYORUM RYZEN 3000 SERİSİ İŞLEMCİLER İÇİN SAM GELMİŞ. 5000 SERİSİLERE DAHA SONRA GELİR. BENİM ANAKARTIN 5000 SERİSİ DESTEĞİ YOK AMA GELECEK SIKI TUTUNUN UÇUYORUZ.

Son düzenleme:
Hepsini yaptım yine olmadı.

EVET ŞİMDİ GÖRÜYORUM RYZEN 3000 SERİSİ İŞLEMCİLER İÇİN SAM GELMİŞ. 5000 SERİSİLERE DAHA SONRA GELİR. BENİM ANAKARTIN 5000 SERİSİ DESTEĞİ YOK AMA GELECEK SIKI TUTUNUN UÇUYORUZ.
5600G ve RX 6600 ile B450M-K II'de SAM kullanabiliyorum, destek çoktan geldi. Ayrıca anakartın 5000 serisi desteği var.

mbr şeklinde kurulmuş ki ince hesaptan almıştım onlar öyle kurmuş demek ki.

daha dün disk c yi gpt şeklinde değiştirmeye çalıştım program paralıymış kabul etmedi. birde sistemimde uefı kurulu değil mbr yi gpt yapsam riskli olur mu bir adam mbr yi gpt yaparsak pc açılmayabilir dedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı