AMD, B550 ve X570 Anakartlardaki USB Bağlantı Sorunlarını Çözecek

Doğru WHQL sürüm indirirsen düzeliyordu çoğu zaten. Küçük sorunları vardı ama kullanılmayacak derecede değil.
5600XT eski bir kart, yeni seri çıktı.
çıkış.PNG

1 yıllık eski bir kart(!).

AMD hep bir dert.
Dert, ama dermanı da var. Gerçi HD serilerinden az çekmedim ama. Yıllardır durum böyle benim için. Arkadaşımla aynı GPU vardı bende, hatta benimkinde fan yoktu. Onunki 3 Ghz athlon 2x mi neydi(?), benimkisi de E6500, nedense aynı sene üretiliyor ama daha iyi performans veriyor benimki. OC de işe yaramıyor.

Anakartlar özdeş sayılır, Gigabyte'nin G31 benim, onunkini hatırlamıyorum, gerçi R5 3600X var onun, artık benim sistem ne yapsam yetişemeyecek. Ancak iyi bi'soğutucu ve 4.2 Ghz ile tek çekirdekte yaklaşıyor. ama sorun E6500 iki çekirdek, izlek de 2. Onunki yeni.
İyi bir Asus DDR3 LGA775 anakart alacağım, ve soğutucu. Devir değişti yani.

Ama sorun geçmişte yaşadıklarımız. Kaç tane HD 4650 gördüm, ama çalışmıyor, mosfetleri de sağlam, dolabımda bir sürü AMD GPU var, bozuk, ama Nvidia yok.
Ve anakartta var, AM3 soket, bozuk, elime hiç bozuk LGA 775 geçmedi daha, bir de o anakart MSİ, şaşırdım bozulmasına.

Gerçi işi iyileştiriyorlar artık, ama para yok onları almaya. Bu yüzden hiç 2.el AMD anakart almıyacağım. Gigabyte M720 aldım bir tane, BİOS pilini takınca da çalışmıyor. Diğerleri (inteller) niye çalışıyor acaba?

Asus ROG STRIX X570-E GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart​

aldım.Usb sorunu bende de devam ediyor. Sorunu çözmek için,her hangi bıos güncellemesi geldi mi? Geldiyse link paylaşırsanız sevinirim.

Asus ROG STRIX X570-E GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart​

aldım.Usb sorunu bende de devam ediyor. Sorunu çözmek için,her hangi bıos güncellemesi geldi mi? Geldiyse link paylaşırsanız sevinirim.
4403 olan sürümü yükleyip deneyebilirsin.

4403 olan sürümü yükleyip deneyebilirsin.

Sorun devam ediyor. Servise bile yolladım, sorunu çözemediler. 2. yeni anakartda da bu sorunu yaptı. Başka bir yolu var mı bunun, yardımcı olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı