Doğru WHQL sürüm indirirsen düzeliyordu çoğu zaten. Küçük sorunları vardı ama kullanılmayacak derecede değil.
5600XT eski bir kart, yeni seri çıktı.
1 yıllık eski bir kart(!).
Doğru WHQL sürüm indirirsen düzeliyordu çoğu zaten. Küçük sorunları vardı ama kullanılmayacak derecede değil.
5600XT eski bir kart, yeni seri çıktı.
Yeni bir ürün çıktığında eski seri eski olarak sayılır kavramını bilmiyorsunuz sanırım.Eki Görüntüle 923055
1 yıllık eski bir kart.
Derim. Eski mi diyeyim?Yeni bir ürün çıktığında eski seri eski olarak sayılır kavramını bilmiyorsunuz sanırım.
iPhone 12 çıkınca 11'e yeni mi diyorsunuz?
Evet, size göre olmayabilir ama teknoloji dünyası öyle söylüyor. Kavram o yani.Derim. Eski mi diyeyim?
Dert, ama dermanı da var. Gerçi HD serilerinden az çekmedim ama. Yıllardır durum böyle benim için. Arkadaşımla aynı GPU vardı bende, hatta benimkinde fan yoktu. Onunki 3 Ghz athlon 2x mi neydi(?), benimkisi de E6500, nedense aynı sene üretiliyor ama daha iyi performans veriyor benimki. OC de işe yaramıyor.AMD hep bir dert.
Asus ROG STRIX X570-E GAMING AM4 DDR4 ATX Anakart
aldım.Usb sorunu bende de devam ediyor. Sorunu çözmek için,her hangi bıos güncellemesi geldi mi? Geldiyse link paylaşırsanız sevinirim.
4403 olan sürümü yükleyip deneyebilirsin.![]()
ROG Strix X570-E Gaming | Anakartlar | ROG Türkiye
PCIe 4.0, Aura Sync RGB aydınlatma, 2.5 Gbps ve Intel Gigabit LAN, Wi-Fi 6 (802.11ax), çift M.2 ısı bloğu, SATA 6Gb/s ve USB 3.2 Gen 2’li AMD X570 ATX oyuncu anakartırog.asus.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.