Yok alamıyorum hala aynı cevabını veriyorlar ve şunu dedim forumlarda birçoğu kodu almışlar ben neden alamıyorum gibi yazdım oda bu cevabını vermiş.
Merhaba,
Starfield kampanyası AMD tarafından 11 Temmuz – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılan seçili ürün satın alımlarında gerçekleştirilmektedir. Dilerseniz aşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz.
AMD tarafından düzenlenen bir kampanya olduğu için müdahale etme ve yardımcı olma şansımız bulunmuyor maalesef.
Nasıl ya ben 20 Haziranda Gaming Gen sitesinde RX 6800 sistemli aldım ve 11 Temmuzda Gaming Gen sitesine mail yazdım attım adamlar resmen vermediler ama burada bakıyorum herkes almış bi ben alamadım ya.
Bana da vermemişlerdi RE4 için yazdım bu sefer o zaman kod verdiler ama zaten bu kredi veriyor sana krediden de sadece starfield premium editionu seçebiliyorsun
Bir de alan arkadaşlara sorum var şimdi bende ekranda bir tane ödül referansı çıkıyor onu mu Steam'e yazacağım yoksa Steam hesabını buraya mı bağlayacağım çünkü ödül referansının altında da anahtarnınız aktifleşince size mail göndereceğiz yazıyor bir de biliglendirme metnini okudum orada da ürün piyasaya sürüldükten sonra anahtar aktifleşecek diyor yani ödül referansını hemen Steam'e yazacak mıyım yoksa kullanmak için oyunun çıkmasını mı bekleyeceğim?
Hocam merhabalar. Faturayı SS aldım ve itopya'ya atacağım. Yazmam gereken ekstra bir şey var mı? Yoksa direkt faturayı attığımda bana kod verecekler mi? Birde kodu illa sistemi satın alirken kullandığım gmail üzerinde mi kullanmam gerekiyor?
Hocam merhabalar. Faturayı SS aldım ve itopya'ya atacağım. Yazmam gereken ekstra bir şey var mı? Yoksa direkt faturayı attığımda bana kod verecekler mi? Birde kodu illa sistemi satın alirken kullandığım gmail üzerinde mi kullanmam gerekiyor?
Hediye starfield kodunu alabilir miyim yaz sana kod vericeler onu amd rewards ta hesap oluşturup yazacaksın ondan aynı hesabı kullanmana gerek yok ama oyun ne zaman verilecek bilmiyorum ben de şu anda amd hesabında duruyor starfield