Hocam valla tarih baya geçti daha da vereceklerini sanmıyorum.Hocam hakkınızı savunun tekrar isteyin arayin falan yedirmeyin hakkinizi.
Hocam valla tarih baya geçti daha da vereceklerini sanmıyorum.Hocam hakkınızı savunun tekrar isteyin arayin falan yedirmeyin hakkinizi.
Hayır veriyorlar daha. Bu konularda hakkınızı savunun sonuna kadar.Hocam valla tarih baya geçti daha da vereceklerini sanmıyorum.
Ciddi misin hocam valla şimdi deneyeceğim umarım verirler.Hayır veriyorlar daha. Bu konularda hakkınızı savunun sonuna kadar.
Evet deneyin hocam.Ciddi misin hocam valla şimdi deneyeceğim umarım verirler.
Evet deneyin hocam.
Merhaba bende daha dün vatandan rx 6700 aldım acaba mailden nasıl bir mesaj yazmalıyım kampanyaya katılmak içinEvet deneyin hocam.
Bana da vermemişlerdi RE4 için yazdım bu sefer o zaman kod verdiler ama zaten bu kredi veriyor sana krediden de sadece starfield premium editionu seçebiliyorsunNasıl ya ben 20 Haziranda Gaming Gen sitesinde RX 6800 sistemli aldım ve 11 Temmuzda Gaming Gen sitesine mail yazdım attım adamlar resmen vermediler ama burada bakıyorum herkes almış bi ben alamadım ya.
Hediye starfield kodunu alabilir miyim yaz sana kod vericeler onu amd rewards ta hesap oluşturup yazacaksın ondan aynı hesabı kullanmana gerek yok ama oyun ne zaman verilecek bilmiyorum ben de şu anda amd hesabında duruyor starfieldHocam merhabalar. Faturayı SS aldım ve itopya'ya atacağım. Yazmam gereken ekstra bir şey var mı? Yoksa direkt faturayı attığımda bana kod verecekler mi? Birde kodu illa sistemi satın alirken kullandığım gmail üzerinde mi kullanmam gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.