swaron
Hectopat
- Makaleler
- 1
- RAM
- Corsair Red Vengeance LPX 8GB 2400MHz DDR4 CMK8GX4M1A2400C16R
- SSD veya HDD modeli
- Crucial BX500 240 GB SATA3 SSD NAND CT240BX500SSD1
- Ekran kartı
- Sapphire Pulse RX 550 2 GB
- Anakart
- Gigabyte B450M S2H 3600 MHz (OC)
- İşlemci
- Ryzen 5 3600
Herkese merhaba.
Eski DDR3 sistemimden DDR4 sisteme geçiş yaptıktan sonra bu hatayı çok sık almaya başladım. DDU ile sürücüleri kaldırıp eski versiyonlarını yüklemeyi denedim, format attım kısacası forumda yazan her yolu denememe rağmen çözülmedi hatta oturumu açtıktan 10-15 saniye sonra bile ekranın donup 4-5 saniye sonra siyah ekrana geçip tekrar geldiği de oldu, hata bildirimini kapatmak için tıklayana kadar tekrar donduğu da oldu. Ekran kartını önceki sistemde aylarca sorunsuz kullandığım için tekrar eski sistemi kurup denemek istedim belki bozmuşumdur diye ama saatlerdir kullanmama rağmen hiçbir hata meydana gelmedi.
DDR3 sistem özellikleri:
İlk kez konu açıyorum hatam varsa şimdiden kusura bakmayın.
Eski DDR3 sistemimden DDR4 sisteme geçiş yaptıktan sonra bu hatayı çok sık almaya başladım. DDU ile sürücüleri kaldırıp eski versiyonlarını yüklemeyi denedim, format attım kısacası forumda yazan her yolu denememe rağmen çözülmedi hatta oturumu açtıktan 10-15 saniye sonra bile ekranın donup 4-5 saniye sonra siyah ekrana geçip tekrar geldiği de oldu, hata bildirimini kapatmak için tıklayana kadar tekrar donduğu da oldu. Ekran kartını önceki sistemde aylarca sorunsuz kullandığım için tekrar eski sistemi kurup denemek istedim belki bozmuşumdur diye ama saatlerdir kullanmama rağmen hiçbir hata meydana gelmedi.
DDR3 sistem özellikleri:
- Core 2 Quad Q9550 işlemci.
- Sapphire Pulse RX 550 2 GB ekran kartı.
- Pegatron IPX41-D3 anakart.
- 2*2 GB Elixir RAM.
- Boost bst 500e PSU.
- Crucial 240 GB SSD.
- Ryzen 5 3600 işlemci.
- Sapphire Pulse RX 550 2 GB ekran kartı.
- Gigabyte B450M S2H 3600 MHz (OC) anakart.
- Corsair red Vengeance LPX 8 GB 2400MHz RAM.
- Boost bst 500e PSU.
- Crucial 240 GB SSD.
İlk kez konu açıyorum hatam varsa şimdiden kusura bakmayın.