AMD Catalyst Control Center açılmıyor

EnYaKa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir bilgisayar aldım. Aldığım ilk zamanlar Amd Catalyst Control Center açılıyordu ve bir süre sonra açılmamaya başladı. Ve görev yöneticisini açtığımda bu manzarayla karşılaşıyordum.

Catalyst Control center task manager.png

Görevi sonlandır dediğimde gidiyordu. Bundan sonra varolan sürümü silip mantle teknolojisi için 14.7 sürümünü indirip kurdum ama açmaya çalışdığımda yine bu manzarayla karşılaşıyordum. Naıl çözeceğimi söylerseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Olarak görev yöneticisinde 2 GB değil, 117 MB ram kullanıyor.
2. Olarak kartınıza uygun olan sürücüleri yüklemelisiniz.
Ekran kartınızı söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

1- Arkadaşım oraya bazen 2gb ye yakın ram yiyor yazdım.
2- Apu sistem kullanıyorum ekran kartım AMD Radeon HD 7620G + 8600M Dual ekran kartı ve şimdi farkettim dxdiagda şöyle birşey yazıyor:

aticfx64.dll, aticfx64.dll, aticfx64.dll, aticfx32, aticfx32, aticfx32, atiumd64.dll, atidxx64.dll, atidxx64.dll, atiumdag, atidxx32, atidxx32, atiumdva, atiumd6a.cap, atitmm64.dll dosyası dijital imzalanmamış, yani Microsoft WHQL (Windows Hardware Quality Labs) tarafından sınanmamış. Donanım üreticisinden WHQL logolu bir sürücü alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben AMD'nin yeni Omega sürücüsü'nü indirip kurdum bir sorun olmaz demi ekran kartı:AMD RADEON HD 6510.
AMD Gaming Evolved sürücü ile birlikte indi ikisinide kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı