AMD Catalyst Control Center Ayar Önerisi

274000

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, ekran kartım okunduğu üzere AMD, bazıları bütün ayarları yüksek performansa çekin dedi, bazıları ise kendi ayarlarına bırakın dedi. Ben hala anlamadım, oyunda yüksek FPS istiyorum. Sizce hangisini yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD'ler kaliteye çekilince daha yüksek performans sergiliyormuş sanırım
Birazcik oyle oluyor. Benim ekran kartim 4830 olmasi gerek. Minecraft'ta her turlu ayari dusurdugumde 30FPS ile oynuyordum. Simdi tum ayarlari dusurmek yerine bir kac ayari acik biraktim ve anarsi sunucularinda bile spawn alanindayken 30-40FPS veriyor. Spawn alanini size ozetlemem gerekirse boyle bir alan ve icinde yuzlerce wither, lav bloklari ve effektler var.
RR3Pquu.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

adamın sesı çok tok ve iyi bir anlatım bir biçime sahip

Merhaba arkadaşlar , ben buradan fps ayarı yapacaktım amma velakin öyle bir şey yok benim ekran kartımda mı sıkıntım var yoksa benim yapmadığım bir şey mi var tam olarak anlayamadım anlayan birisi varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.

Dosya Ekleri

• 1607873293623.png
    1607873293623.png
    28,5 KB · Görüntüleme: 1.098
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı