Çözüldü AMD Catalyst Control Center Başlatılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HaTeLiFe

Megapat
Daha fazla  
Lpm04J.png

Selam dostlar. Birkaç haftadır yaşadığım bir sorunun çözümünü arıyorum umarım yardım edebilirsiniz. Windows 7 kullanırken amd ccc yi açıp oyunlarımı güç tasarrufu modundan çıkarıp maksimum performansa alabiliyordum ancak artık amd ccc açılmıyor bile. Bütün oyunlar kasmaya başladı bunun nedeni ise bilgisayarımda ayriyetten intel 4000 adlı bi ekran kartı olması. Yok amd sitesinden yok ordaki forumdan yok şurdan indirmediğim şey kalmadı. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar bu konu altından yardım edebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Öncelikle Ekran kartı(Yazılımı Kaldır tikinide Seçin) , amd yazılımlarını komple sil. Restart at, Aygıt yöneticisi-Görüntü bağdaştırıcı-aygıt güncelle-sürücü icin bilgisayarımı taradan amd kurulum medyasını goster. Ekran kartı sade olarak kurulduktan sonra, amd yazılımı ccc center vb parçaları özel kurulumdan yapınız.

Merhaba. Öncelikle Ekran kartı(Yazılımı Kaldır tikinide Seçin) , amd yazılımlarını komple sil. Restart at, Aygıt yöneticisi-Görüntü bağdaştırıcı-aygıt güncelle-sürücü icin bilgisayarımı taradan amd kurulum medyasını goster. Ekran kartı sade olarak kurulduktan sonra, amd yazılımı ccc center vb parçaları özel kurulumdan yapınız.
Hocam ekran kartı yazılımlarını nerden sileceğim?

Teşekkür ederim @Mrt_UZUN . Nasıl yaptığımı arkadaşlara söyleyim. Öncelikle aygıt yöneticisinden amd ekran kartımızı tamamen kaldırıyoruz. Ardından amd sitesinden autodetectutility adlı programı indiriyoruz bu program bize en uygun güncelleştirmeyi indirip kurmamızı sağlayacak. İndirip kurulumu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve masaüstünde herhangi bir boş yere tıklayıp 'Grafik Özellikleri'ne tıklıyoruz ve sorunumuz çözülmüş oluyor.

Autodetectutility linki: AMD Driver Autodetect

asdasd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı