AMD Catalyst Control Center ile OC yapmak

kaansfzu

Decapat
Katılım
5 Haziran 2021
Mesajlar
215
Yer
Gaziantep Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamlar HD5570 ekran kartıma overclock yapmak istiyorum değerler şu şekilde;

1627902477441.png


Önerileriniz doğrultusunda hafif bir overclock yapmak istiyorum.(7-8 saatkullanmamda bile maximum 60 dereceye çıkıyor kart)
 
Hocam MSI Afterburner uygulaması ile yapmanızı tavsiye ederim. Uygulamayı açıp "Core Clock" ve "Memory Clock" kısmını 10 veya 20'şer kısımlarla artırıp uygulamanın sol üst kısmındaki Kombustor uygulaması ile stabilite testi yapmanı öneririm. Her artırma sonrası testi başlatıp ısı ve FPS değerlerine bakın. En stabil değeri bulduğunuzda ayarı sağ alttan kilitleyin ve sol alt kısımdaki "Açılışta Uygula" kısmını işaretleyin.
 
Hocam MSI Afterburner uygulaması ile yapmanızı tavsiye ederim. Uygulamayı açıp "Core clock" ve "Memory clock" kısmını 10 veya 20'şer kısımlarla artırıp uygulamanın sol üst kısmındaki Kombustor uygulaması ile stabilite testi yapmanı öneririm. Her artırma sonrası testi başlatıp ısı ve FPS değerlerine bakın. En stabil değeri bulduğunuzda ayarı sağ alttan kilitleyin ve sol alt kısımdaki "açılışta uygula" kısmını işaretleyin.

Abartmak istemiyorum kartıma zarar vermez değil mi?
 
Abartmak istemiyorum kartıma zarar vermez değil mi?
Zaten sen stres testine soktuğunda anormal bir durum olursa kart crash yer ve kendini kapatıp açabilir veya kilitlenebilir. En son stabil ayarları aklında tutup onu uygula. Kart kendini korur merak etme. Önemli olan adım adım ilerlemen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı