AMD Catalyst Control Center Kurulmama sorunu

keremay77

Decapat
399313

Yukarıda gösterdiğim gibi Control Center'i yüklemeye çalışırken zaten yüklü ve güncel olduğu hakkında bir uyarı veriyor. Fakat daha önceden Control Center'i klasöründen silmiştim ve şuan bilgisayarımda bulunmamakta. Uyarıya rağmen ileri dediğimde Control Center'in kurulduğunu söylüyor lakin kurmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum, en kısa sürede Control Center'i bilgisayarıma kurmam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasörden değilde, keşke unistall işlemi ile kaldırsaydınız. AMD'nin sitesinde bu tür sorunları yaşayanlar için bir çözümü mevcut.

> AMD Catalyst Control Center Uninstall Tool
Linkini attığın işlemi uyguladım. Driver'da içinde bulunmak üzere AMD ile ilgili olan her şeyi komple sildi. Artık AMD sayesinde açılan oyunlarımın hiçbiri açılmıyor. Control Center de aynı şekilde yüklenmiyor. Ne olacak şimdi ?

Linkini attığın işlemi uyguladım. Driver'da içinde bulunmak üzere AMD ile ilgili olan her şeyi komple sildi. Artık AMD sayesinde açılan oyunlarımın hiçbiri açılmıyor. Control Center de aynı şekilde yüklenmiyor. Ne olacak şimdi ?

Temiz bir kaldırma işlemi yaptıktan sonra, Ekran kartınıza uyumlu güncel sürücüyü yükleyip kaldığnız yerden devam edin. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı