Amd Catalyst Paket Yükleme Hatası

baris99988801

Hectopat
Arkadaşlar yardım eder misiniz ?
Desktop

Bu linkten sürücüyü yüklemeye çalışırken sürekli Amd Catalyst Paket Yükleme Hatası diye hata veriyor yükleyemiyorum. Yüklemeyi hem beta hem normal sürücüde denedim ikisinde de aynı hatayı veriyor. Sistemim Windows 7 32 bit. Yüklemeden önce Driver Fusion ile tüm sürücüyü siliyorum.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız modeli nedir?

Yanlış sürücüyü kuruyorsunuz. Bunu deneyin. Legacy

Ayrı ayrı konular açma ceza alabilirsin.

Zaten o ekran kartı düşük seviye bir kart kasması normal.

Lütfen konunun ismine bakıp aldanmayın. Konu oyunların kasması değil eski bilgisayarımda da orada yazdığım sorun oluyordu sürücü güncelledim geçti ama bunda sürücü güncellediğim halde geçmiyor. Zaten konunun ismi öyle değildi birisi değiştirmiş.

- - - Güncellendi - - -

Yükledim ama sorun düzelmedi. Sanırım sorunun ismini bulmuş olabilirim sorun oyunda kafamı sağa sola çevirirken bir anda mouse'un yavaşlaması yani tam hızını yitirmesi. Şuan internetten araştırıyorum ama bilginiz varsa benden esirgemeyin lütfen.

- - - Güncellendi - - -

Bu AMD marka ekran kartlarından sıkıldım ya. Tek sorun ekran kartını değiştirmek. Adamlar ekran kartı eskidi diye sürücü çıkarmıyorlar. Sonra bunlar oluyor. Eminim ki Nvidia'nın 1900'lü yıllarda çıkan kartlarında bile bu sorun yoktur. Tek çare Nvidia ekran kartı almak. Bir daha Amd'ye elimi sürersem ne olayım.

Benim işlemcim intel core i5 3230m CPU @ 2.60Hz (4CPUs), 2.6GHz lütfen bunun için bir şey bulabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı