AMD Catalyst paket yükleme hatası

dogukanistek*

Megapat
Yer
Tekirdağ/Çorlu
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bundan yaklaşık 2,5 yıl önce grundig laptop almıştım(daha doğrusu annem ve babam almıştı çünkü ben kesinlikle grundig almazdım). Her neyse, bu laptopa 2,5 yılda en az 7-8 kere format atıldı ve bunların sadece 2 sini ben attım. Laptopun servisi sürekli driverları yüklemesine karşın son 2 seferdir laptopu driver vs. yüklemeden sadece format atıp geri yolladılar. Bugün laptop yeni geldi servisten ama içinde sadece ağ kartı kuruluydu. Uzun süre uğraştım internette laptopun modelini arayıp denedim indirdiğim driverlar sürekli hata verip kurulumu iptal etmişlerdi. Driver Pack Solution, Everest vb. programlar denedim ancak drpsu (Driver Pack Solution) driverlerı bulup kuruyor ama işe yaramıyor. Laptopu her ne kadar beğenmesemde performansı kötü değil. En azından benim oynadığım oyunlara yetiyordu. Ama bildiğiniz gibi driver olmayınca oyunlar açlmıyor yada başka bir sorun çıkıyor. Sizden ricam bana bu driver konusunda yardımcı olmanız. Birçok programla kendi driverlarımı öğrendim. Hepsi aynı sonucu veriyor ama driver kurulmuyor.
En son bu siteyi denedim ama yine aynı hatayı aldım :( => Arcelik 1E9-GNB1580B1I5 Drivers Download for Windows 7, 8, XP, Vista

Laptop: Arcelik 1E9-GNB1580B1I5
Driver vs;
c1hol.jpg
j826.jpg
ohh16.jpg

Aldığım hata:
98t2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanki sen iyisin bile. Benimki Analiz Et kısmında takılıyor. Deli olacağım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    104,7 KB · Görüntüleme: 584
Son düzenleyen: Moderatör:
İnanki sen iyisin bile. Benimki Analiz Et kısmında takılıyor. Deli olacağım.

Peki sorun çözüldü mü ? Ben AMD yi bir şekilde kurdum ama Intel GMA HD Graphics i de kurmam gerekiyo. Şimdi de "Bu sistem, yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor." diye hata alıyorum. Bıktım bu driver işlerinden. Bunu servisin yapması gerekmez mi ? Sadece format atıp boş laptopu geri yolluyolar. Bu arada da grundig laptop alıcak olanlara söylüyorum; üstüne para verseler almayın ne servisi iyi ne laptopun kendisi iyi. Kendiniz format atsanız bile normalden çok daha uzun süre beklersiniz laptopu kullanmayı.
İyi forumlar...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı