AMD Catalyst Sürücüsü sorunu - HD 7670M

excelance

Megapat
Yer
uzaklarda
Daha fazla  
Meslek
memur
Arkadaşlar daha önceden driver kaldırıp güncelleme yaptım yalnız Catalyst çalışmıyor. Acaba yüklediğim sürücüler mi güncel değil, anlamadım gitti. Amd'nin kendi sitesinden yükledim sürücüyü üstelik.

wOqlQ4.png

KZDq8V.jpg
KPqVyO.jpg
K4gnEA.jpg

Aygıt yöneticisinde bu aygıt düzgün çalışıyor diyor, her iki ekran bağdaştırıcısı için de, bilgisayarım HP Pavilion g6-2011et B3D25EA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürücülerin güncel olduğuna eminsiminiz bana güncel değil gibi geldi? Öncelikle bütün driverleri kaldırın bilgisayırınızdan ardında driver sweeper ile temizleyin ve sonra ccleaner ile temizlik yap. Ardından windows update ile güncellemeleri denetleyim bulursanız oradan yükleyin . Bulamazsanız intel ve amd nin sitesinden en güncel sürümü indiriniz.

Bu sürücülerin güncel olduğuna eminsiminiz bana güncel değil gibi geldi? Öncelikle bütün driverleri kaldırın bilgisayırınızdan ardında driver sweeper ile temizleyin ve sonra ccleaner ile temizlik yap. Ardından windows update ile güncellemeleri denetleyim bulursanız oradan yükleyin . Bulamazsanız intel ve amd nin sitesinden en güncel sürümü indiriniz.
Sürücülerin tam olarak güncel olduğundan emin değilim yalnız "AMD grafik sürücüsü kurulamadı" uyarısını halen almama rağmen şuanda oyuna girdiğimde herhangi bir donma sorunuyla karşı karşıya kalmıyorum. Ama hala içimde bir tedirginlik var mevcut ekran kartım daha iyi performans sergileyebilir mi diye?Daha önceden sürücüyle ilgili bir sıkıntım olmadan driver güncelleme programı kullanarak sözde güncelleştirdim o günden bugüne dikiş tutturamadım malesef, fabrika ayarlarına geri dönmeme rağmen. Ama şuanda herhangi bir sıkıntı yok diye görünüyor..

Emin olmak için program ekle kaldır'dan Amd Radeon ile ilgili ne varsa kaldırıp güncel sürücüyüde internetten çekip yükleyebilirsiniz eğer isterseniz.

Değiştirilebilir grafiklere bulaşmışsınız, kafanıza göre ekran kartı sürücüsü kuramazsınız bu yüzden.

https://www.technopat.net/forum/diz...-yasayabileceginiz-tum-sorunlarin-cozumu.html
Az önce arkadaşın anlatmış olduğu gibi programla tüm sürücüleri kaldırdım.Bilgisayarıma uygun olan Intel HD 4000 sürücüsünü yükledim daha sonra AMD Catalyst™ 13.11 Beta Driver for Windows® Mobility i kurdum bilgisayarı yeniden başlattığımda intel ekran sürücüsünü gördü yalnız AMD ekran sürücüsünü göremedi. Masaüstünde sağ tıkladığımda değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneği çıkmıyor. Bios ayarlarımda da Switchable Graphics Modeayarı mevcut değildi. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ayrıca sağ altta catalyst simgesi vardı tıkladığımda şu uyarıyı aldım.

wb2aXG.png

Az önce arkadaşın anlatmış olduğu gibi programla tüm sürücüleri kaldırdım.Bilgisayarıma uygun olan Intel HD 4000 sürücüsünü yükledim daha sonra AMD Catalyst™ 13.11 Beta Driver for Windows® Mobility i kurdum bilgisayarı yeniden başlattığımda intel ekran sürücüsünü gördü yalnız AMD ekran sürücüsünü göremedi. Masaüstünde sağ tıkladığımda değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneği çıkmıyor. Bios ayarlarımda da Switchable Graphics Modeayarı mevcut değildi. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ayrıca sağ altta catalyst simgesi vardı tıkladığımda şu uyarıyı aldım.
wb2aXG.png

Öncelikle inteli doğru kurdunuz değilmi? Sonra driver sweeper ı yönetici olarak çalıstırın sonra amd ile ilgili ne varsa kaldırın. Sonra Download Drivers girin.
sırayla yazıyorum netobooks graphics radeon hd series radeon hd 7xxxm series sonra işletim sisteminizi seçin. En üsteki 13.12 olan sürücüyü yükleyin.

Unifl yi kurdum "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" seçeneğine tıkladığımda açılıyor. Teşekkürler yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı