Çözüldü AMD chipset driver güncel mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serran

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1.5 ay önce topladım bilgisayarcıya gittim o halletti bu işlemleri, ekran kartım ve Windows'um en günceli yüklü fakat AMD chipset hakkında fikrim yok yardımcı olur musunuz?

• Ryzen 5 3600X.
  • Gamepower 165Hz 1 ms.
  • ASUS TUF B450M PRO GAMING.
  • High Power 600W 80+ Gold güç kaynağı.
  • Gigabyte RTX 2060.
  • Samsung Evo 970 500GB - 3500.3200.
  • G.Skill 3600 MHz CL 18- 2x8GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Radeon Software yüklü ise kendisi otomatik olarak günceller.
Düzeltme: Chipsetten bahsetmişsiniz. Anakart üreticisi'nin web sitesinden en güncel sürüme bakabilirsiniz.

AMD Radeon Software yüklü ise kendisi otomatik olarak günceller.
Düzeltme: Chipsetten bahsetmişsiniz. Anakart üreticisi'nin web sitesinden en güncel sürüme bakabilirsiniz.

Hocam nasıl bakcağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Hocam nasıl bakcağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Şu an bendeki 10.04.2020 sürümü,

Chipset​

Sürüm 2.05.04.352 - 2020/08/25
Sürümü çıkmış hocam nasıl indireceğiz ben önceden hiç kurmadım da? Ve güncelleyince bir etkisi olur mu iyi açıdan veya kötü açıdan?

Şu an bendeki 10.04.2020 sürümü,

Chipset​

Sürüm 2.05.04.352 - 2020/08/25
Sürümü çıkmış hocam nasıl indireceğiz ben önceden hiç kurmadım da? Ve güncelleyince bir etkisi olur mu iyi açıdan veya kötü açıdan?
İndirdiğiniz gibi .exe dosyası çıkması gerekiyor. Sisteminizin daha stabil çalışmasını sağlayabilir.

İndirdiğiniz gibi .exe dosyası çıkması gerekiyor. Sisteminizin daha stabil çalışmasını sağlayabilir.

Hayatım da hiç kurmadım indiriyorum hocam şimdi teşekkürler geri dönüş yapacağım, Next Next diyeceğiz herhalde 😁

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı