AMD Chipset yüklenirken %0 olarak kaldı

Kedito

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk defa Windows 10 kullanıyorum ve yeni sistem topladım, AMD chipset yüklemeye başladım ama %0'da kaldı. 10 15 dakikadır böyle, yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim yükleyebilceğim sürüm hangisidir peki bide RX 5500 XT ekran kartı aldım onunda driver'ini yükledim hata verdi.

AMD kaynaklı bir sorun, kendileri de kabul etti.

Komut İstemi(CMD) yi açın. Chipset sürücüsünü zip dosyasından klasöre çıkartın ve CMD'ye sürükleyin ve ardından sonuna /s komutunu ekleyin. Enter'a bastıktan sonra kurulum arka planda çalışmaya başlayacak, bunu Görev Yöneticisinden teyit edebilirsiniz. AMD Chipset ile ilgili kurulumlar görev yöneticisinden kaybolduğunda kurması gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD kaynaklı bir sorun, kendileri de kabul etti.

Komut İstemi(CMD) yi açın. Chipset sürücüsünü zip dosyasından klasöre çıkartın ve CMD'ye sürükleyin ve ardından sonuna /s komutunu ekleyin. Enter'a bastıktan sonra kurulum arka planda çalışmaya başlayacak, bunu Görev Yöneticisinden teyit edebilirsiniz. AMD Chipset ile ilgili kurulumlar görev yöneticisinden kaybolduğunda kurması gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğini yaptıktan sonra görmesemse bişeyler yükleniyor galiba sırayla, yüklemenin bittiğini ne zaman anlarım, çünkü reset atmam gerek

Hocam hiç uğraşmadım kaldırdım tüm sürücüleri reset attım bir önceki sürümü yükledim sorun olmaz heralde, yeni AMD kullanıcısıyım pek bişey anlamadım çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı