AMD Çift ekran kartı sorunu

Barriss35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. İnternette izlemediğim bakmadiğim yer kalmadi. Bir türlü yapamadim sunu. Normalde izlediğim bütün videolarda AMD catalys center olmasi gerekiyor. Ben yeni bir sistem topladim ve güncellemelri driverlari yüklediğimde bu AMD catalyst center yerine radeon ayarlari diye bir program yükleniyor ve resimde goruldugu gibi AMD'nin işlemcisindeki ekran karti devre disi oluyor sonradan taktigim ekran karti tek görünüyor sistemde. Nasil dual yapabilirim? BIOS ayarlarini yaptim orada bir sikinti yok.

1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci APU sanırsam, aldığın ekran kartı nedir?

R7 240 mı aldın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolara bak.

Catalyst eski driver yazılımı. Crimson Edition yeni olan senin kullandığın.
Tamam onu biliyorum ama dual grafik olmuyor. Resimdede görüldüğü gibi, sadece harici olarak taktığım ekran kartını görüyor r7 240 islemci ile tümleşik olan devre dışı kalıyor lac gündür buna çözüm bulamadım.

Arkadaşlar yazdığınız ve gösterdiğiniz butin videolari inceledim ama olmuyor format attim. Güncel driverlari yükledim. Sonuç değişmedi @Recep Baltaş konuya bir el atsan çok iyi olacak

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı