walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Merhaba. AMD CPU'm fana yapıştı nasıl çıkartırım?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.810 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 13 Ocak 2023 #11 BipolarBirey dedi: Kredi kartıyla olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... İşlemci ile soğutucu arasına sokabilirse o da olabilir, işlemciyi düşürmemeye çalışın sökerken. Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Kredi kartıyla olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... İşlemci ile soğutucu arasına sokabilirse o da olabilir, işlemciyi düşürmemeye çalışın sökerken.
KS KS walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #12 rRype dedi: Islemcini biraz yüke sok sonra termal macun eriyince kolay çıkar zaten. Genişletmek için tıkla... CPU fanda hocam üstüne 5K yük mü koyayım. BipolarBirey dedi: Kredi kartıyla olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok, olmuyor. Artı 0 Eksi
rRype dedi: Islemcini biraz yüke sok sonra termal macun eriyince kolay çıkar zaten. Genişletmek için tıkla... CPU fanda hocam üstüne 5K yük mü koyayım. BipolarBirey dedi: Kredi kartıyla olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok, olmuyor.
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Yer Antarktika 13 Ocak 2023 #13 BipolarBirey dedi: Kredi kartıyla olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bende diyecektim onu ama işlemcinin üst kısmına zarar verebilir diye düşündüm. Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Kredi kartıyla olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bende diyecektim onu ama işlemcinin üst kısmına zarar verebilir diye düşündüm.
Yunus_Emrre Kilopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 60 Çözümler 1 13 Ocak 2023 #14 Kanka macunun markasını versene. Artı 0 Eksi
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Ocak 2023 #15 Timsah Faruk dedi: Anakarttan nasıl skötünüz ki işlemciyi? Kitleme ayağını kaldırmadan? Genişletmek için tıkla... Kitleme anahtarını kapatmadan montaj etmiş diye yorumladım Artı 0 Eksi
Timsah Faruk dedi: Anakarttan nasıl skötünüz ki işlemciyi? Kitleme ayağını kaldırmadan? Genişletmek için tıkla... Kitleme anahtarını kapatmadan montaj etmiş diye yorumladım
2 213639 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 702 Çözümler 6 13 Ocak 2023 #16 Tahta veya plastik ince bir cisim varsa onunla da çıkartabilirsiniz. Artı 0 Eksi
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Yer Antarktika 13 Ocak 2023 #17 walter wick dedi: CPU fanda hocam üstüne 5K yük mü koyayım. Genişletmek için tıkla... Yüke sok derken işlemciyi yoracak ısıtacak bir işlem yap bilgisayarda ki termal macun erisin kolay çıksın CPU. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: CPU fanda hocam üstüne 5K yük mü koyayım. Genişletmek için tıkla... Yüke sok derken işlemciyi yoracak ısıtacak bir işlem yap bilgisayarda ki termal macun erisin kolay çıksın CPU.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.213 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #18 Hocam çıkarırken sağa sola yavaşca çevirerek çıkarın direkt kendineze çekerseniz yapışır. walter wick dedi: Merhaba. AMD CPU'm fana yapıştı nasıl çıkartırım?Eki Görüntüle 1631496 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam çıkarırken sağa sola yavaşca çevirerek çıkarın direkt kendineze çekerseniz yapışır. walter wick dedi: Merhaba. AMD CPU'm fana yapıştı nasıl çıkartırım?Eki Görüntüle 1631496 Genişletmek için tıkla...
KS KS walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #19 Timsah Faruk dedi: Anakarttan nasıl skötünüz ki işlemciyi? Kilitleme ayağını kaldırmadan? Genişletmek için tıkla... Bende şaşırdım nasıl oluyor bir şey olmuş mudur? Artı 0 Eksi
Timsah Faruk dedi: Anakarttan nasıl skötünüz ki işlemciyi? Kilitleme ayağını kaldırmadan? Genişletmek için tıkla... Bende şaşırdım nasıl oluyor bir şey olmuş mudur?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #20 Timsah Faruk dedi: Anakarttan nasıl skötünüz ki işlemciyi? Kitleme ayağını kaldırmadan? Genişletmek için tıkla... AM4 soketin kilit mekanizması yatay kilitleme olduğu için soğutucuyu yukarıdan çekmeye çalıştığında işlemci de beraberinde gelebiliyor. Artı 0 Eksi
Timsah Faruk dedi: Anakarttan nasıl skötünüz ki işlemciyi? Kitleme ayağını kaldırmadan? Genişletmek için tıkla... AM4 soketin kilit mekanizması yatay kilitleme olduğu için soğutucuyu yukarıdan çekmeye çalıştığında işlemci de beraberinde gelebiliyor.