walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Merhaba. AMD CPU'm fana yapıştı nasıl çıkartırım?
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 23 13 Ocak 2023 #41 İşlemci pinleri düzgünse gerisi de sağlamdır. Artı 0 Eksi
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 13 Ocak 2023 #42 odunq dedi: Nasıl böyle bir öneri veriyorsunuz bütün pinler yamulacak. Kilitli mekanizmaya pin sokulur mu? Genişletmek için tıkla... Kilidi açabilir. Fan ve işlemci sökülü sonuçta. Artı 0 Eksi
odunq dedi: Nasıl böyle bir öneri veriyorsunuz bütün pinler yamulacak. Kilitli mekanizmaya pin sokulur mu? Genişletmek için tıkla... Kilidi açabilir. Fan ve işlemci sökülü sonuçta.
KS KS walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #43 Şimdi ne yapayım hocalarım. Macun çok sert fön makinesi saçımı zor kurutuyor zarar verir mi? Artı 0 Eksi
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 13 Ocak 2023 #44 walter wick dedi: Şimdi ne yapayım hocalarım. Macun çok sert fön makinesi saçımı zor kurutuyor zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum lütfen işlemcine bir şey olmamasını istiyorsan yazdığımı oku. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Şimdi ne yapayım hocalarım. Macun çok sert fön makinesi saçımı zor kurutuyor zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum lütfen işlemcine bir şey olmamasını istiyorsan yazdığımı oku.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.400 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #45 erme dedi: Kilidi açabilir. Fan ve işlemci sökülü sonuçta. Genişletmek için tıkla... Kilit açılınca yukarı doğru kol çıkıyor. Kol yukardayken işlemci nasıl takılacak? Söylediğiniz şey imkansız. Artı 0 Eksi
erme dedi: Kilidi açabilir. Fan ve işlemci sökülü sonuçta. Genişletmek için tıkla... Kilit açılınca yukarı doğru kol çıkıyor. Kol yukardayken işlemci nasıl takılacak? Söylediğiniz şey imkansız.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 815 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #46 walter wick dedi: Merhaba. AMD CPU'm fana yapıştı nasıl çıkartırım?Eki Görüntüle 1631496 Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Aman diyeyim pinlere zarar gelmesin. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Merhaba. AMD CPU'm fana yapıştı nasıl çıkartırım?Eki Görüntüle 1631496 Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Aman diyeyim pinlere zarar gelmesin.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Ocak 2023 #47 Dairesel hareketlerle yavaşça çevirerek çıkar işte. Gevşetirsen çıkar. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #48 walter wick dedi: Şimdi ne yapayım hocalarım. Macun çok sert fön makinesi saçımı zor kurutuyor zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Fön makinesini dibine tutmayacaksın zaten. Uzaktan tutacaksın. 30cm falan olsun arada. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Şimdi ne yapayım hocalarım. Macun çok sert fön makinesi saçımı zor kurutuyor zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Fön makinesini dibine tutmayacaksın zaten. Uzaktan tutacaksın. 30cm falan olsun arada.
KS KS walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #49 kino dedi: Tam olarak bu. Ben de stok fan kullanırken böyle çıkıyordu biraz sağ sol yaptın mı çıkıyor. Tornavida vb. bunlara gerek yok kayabilir ya da işlemci uçabilir Genişletmek için tıkla... Macun çok sert hocam. Alüminyum kısma ısı versem olur mu? Artı 0 Eksi
kino dedi: Tam olarak bu. Ben de stok fan kullanırken böyle çıkıyordu biraz sağ sol yaptın mı çıkıyor. Tornavida vb. bunlara gerek yok kayabilir ya da işlemci uçabilir Genişletmek için tıkla... Macun çok sert hocam. Alüminyum kısma ısı versem olur mu?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 13 Ocak 2023 #50 odunq dedi: Kilit açılınca yukarı doğru kol çıkıyor. Kol yukardayken işlemci nasıl takılacak? Söylediğiniz şey imkansız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Şu an idrak ettim. Artı 0 Eksi
odunq dedi: Kilit açılınca yukarı doğru kol çıkıyor. Kol yukardayken işlemci nasıl takılacak? Söylediğiniz şey imkansız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Şu an idrak ettim.