Şok etkisi yaratır. 100 dereceye bi anda çıkmıyor ki fön makinesi bir anda aşırı sıcak hava veriyor. O pinler milimetrik şekilde duruyor anlık ısı o kadar artarsa yapısını bozabilir. Tek yapması gereken sağ sol yapa yapa çıkarmaya çalışmak gerekirse 15 dk uğraşsın yavaş yavaş.
Bezin bir tarafını işaret parmağına, diğerini baş parmağına dolayıp tutuyorsun köşelerden. Sen gücü dışa verdiğin için bez hafifçe pinlere değse de bükecek bir güç uygulayamıyor. Pinlerin yamulması için sert bir cisim ya da darbe alması lazım.
Sağa sola hafifçe çevirerek çıkartmayı dene yani çıkmıyorsa da, macun katıysa da uğraş. Tutarken kesinlikle fazla bastırma benim 2600'ü zor döndürdüm hayata bu yüzden.
Madem illa fön deneyeceksin borulara tut o ısı iletilerek yapıştığı kısma gider. Pinlere doğru direkt tutma yani. Ayrıca en az bi 25-30 santim uzaktan tut fön makinesini. Her 15-20 saniye fön makinesi tuttuğunda bırakıp tekrar çıkarmaya çalış elinle.
Soğutucunun alüminyum bloğunu ısıtmayı deneyebilirsin. Veya kolonya gibi alkollü sıvılardan çok az miktarda macunun olduğu yere damlat biraz. Sakin sakin sağ sola oynattığında çıkacaktır.