walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Merhaba. AMD CPU'm fana yapıştı nasıl çıkartırım?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Ocak 2023 #71 Zaten diğer türlü oturmuyor işlemci. @walter wick Köşelere dikkat etsen yeterli. Artı 0 Eksi
KS KS walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #72 Shahdee dedi: Zaten diğer türlü oturmuyor işlemci. @walter wick Köşelere dikkat etsen yeterli. Genişletmek için tıkla... Taktım arkadan bir plaka düştü şimdi onunla Fan'ı takıyorum. Peki hocalarım fanın yönünün önemi var mı? Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Zaten diğer türlü oturmuyor işlemci. @walter wick Köşelere dikkat etsen yeterli. Genişletmek için tıkla... Taktım arkadan bir plaka düştü şimdi onunla Fan'ı takıyorum. Peki hocalarım fanın yönünün önemi var mı?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Ocak 2023 #73 walter wick dedi: Taktım arkadan bir plaka düştü şimdi onunla Fan'ı takıyorum. Peki hocalarım fanın yönünün önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Yok aslında ama sağdaki RAM'leri kapatmaması önemli. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Taktım arkadan bir plaka düştü şimdi onunla Fan'ı takıyorum. Peki hocalarım fanın yönünün önemi var mı? Genişletmek için tıkla... Yok aslında ama sağdaki RAM'leri kapatmaması önemli.
KS KS walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #74 Yardım eden Herkes'e teşekkür ederim. Sorunu çözdüm ve gerekli BIOS ayarlarını yapıp aynı şekilde kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Yardım eden Herkes'e teşekkür ederim. Sorunu çözdüm ve gerekli BIOS ayarlarını yapıp aynı şekilde kullanıyorum.