"AMD Crash Defender, görüntü sürücünüzde bir sorun algıladı." hatası

s4uron

Decapat
Daha fazla  
Bu şekilde bir uyarı geliyor, daha sonrasında ise ekran kararıyor. Kasayı güç düğmesinden kapatıp tekrar açtıktan sonra görüntü 1080x1080 şeklinde gözüküyor. AMD Software'den sürücüyü güncelledikten sonra düzeliyor, sonrasında aynı olayı tekrardan yaşıyorum. Uzun zamandır bu olay yüzünden bilgisayarı kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Screenshot_20250225_100109_Chrome.jpg

Hocam öyle bir sorun ki açsam bunları yapana kadar ekran gider maximum 2 3dk açık kalıyor sonrasında bu sorun oluyor. AMD belasından kurtulacak olmanıza sevindim.

Ekran kartı alıp deneyin APU sistemse anakartdan görüntü alınız elinizden çıkarın gitsin kartı işlemcide AMD ekran kartında NVIDIA'yı tercih edin.

Ekran kartı alıp deneyin APU sistemse anakarttan görüntü alınız elinizden çıkarın gitsin kartı işlemcide AMD ekran kartında NVIDIA'yı tercih edin.

Bu dediginiz DDU ile sürücüleri silip tekrardan kurma işini nasıl yapabilirim pek bilgim yok. Sürücüyü silme konusunda birkaç video buldum ama tekrardan nasıl kuracagımı anlamadım.

Bu dediginiz DDU ile sürücüleri silip tekrardan kurma işini nasıl yapabilirim pek bilgim yok. Sürücüyü silme konusunda birkaç video buldum ama tekrardan nasıl kuracagımı anlamadım.

Kurma işleminde AMD uygulmasını indirin o gerekli olan her şeyi indiricektir merak etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı