AMD Crimson Performans Sorunu

Yigitalp222

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar arkadaşlar, benim sorunum AMD Crimson yüklediğimde oyunlar takılmaya başlıyor. Her 3 saniyede bir takılma oluyor, yardım ederseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim.

Not: Catalyst'de böyle bir problem yoktu ama şimdi de Catalyst Driver'ı bulamıyorum.

Radeon settings'den oynadığınız oyun için profil oluşturup o ayarlarda çalıştırın. Tercihlerden Ek ayarlara girip geçişli grafikler sekmesinden oyunu yüksek performans olarak da seçebilirsiniz. Sistem tepsisindeki radeon ayarları bölümünden ekran kartı profilini performans olarak ayarlayabilirsiniz. Tabii sisteminizin kaldırmayacağı bir oyundaki düşük fps sorununu bunlar çözmez. En fazla potansiyel performansı alabilirsiniz.

Yüksek performansta zaten hepsi. Tahiminimce driverda bir sıkıntı var. Tam bilmiyorum 1 ay daha beklemeliyim bence yeni sürüm için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kart bendede var ve aynı sorunu yaşıyorum 15.7.1 sürümünü kullanıorum artık onda öyle bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…