AMD A10 7870K Performans Sorunu

EpsilonElit

Hectopat
Daha fazla  
İmzamdaki sisteme sahibim, programları kurcalarken advanced system care vardı ve kurayım dedim. Sorun şu ki hermen hemen 5 dk bir sitemin genel çalışmasını görev yöneticisinden izliyordum. İşlemci iş yükü minimumda iken %4 - Ghz ise 1,70 civarında idi. Bu programı kurunca %40 - 4.20 Ghz'da kaldı. Oyun vs yok sadece masaüstü açık. Fark eder etmez hemen revo ile temizledim ama nafile hala devam ediyor.

Çekirdekler boşta iken bu kadar zorlayan ne olabilir?

İmzamdaki sisteme sahibim, programları kurcalarken advanced system care vardı ve kurayım dedim. Sorun şu ki hermen hemen 5 dk bir sitemin genel çalışmasını görev yöneticisinden izliyordum. İşlemci iş yükü minimumda iken %4 - Ghz ise 1,70 civarında idi. Bu programı kurunca %40 - 4.20 Ghz'da kaldı. Oyun vs yok sadece masaüstü açık. Fark eder etmez hemen revo ile temizledim ama nafile hala devam ediyor.

Çekirdekler boşta iken bu kadar zorlayan ne olabilir?

Tapatalk imzanı göstermiyor.

Tapatalk imzanı göstermiyor.
MSI A88X-G41 PC MATE V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz VGA&DVI&HDMI Anakart -+- AMD A10 7870K Soket FM2+ 3.9GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 GPU -+- WDigital 320 GB 7200Rpm HDD + 350 Watt PSU -+- GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9

Adwclaner ile tarat. Kendi ile bareber başka şeyler de kurmuş olabilir.
Revo Uninstaller ile kaldırmıştım ama bunu da deneyeyim, belki faydası olur.
Denedim ama hiç bir zararlı yazılım bunmadı, Bitdefender kullanıyorum, virüs olmaz.

Son düzenleme:
Verilerimi yedekleyecek yer kalmadı ve format karşıtı biriyimdir :) Bilinen bir çözümü yok mu? Ayrıca 1600MHz yazmasında ne gibi bir sorun var?
1600mhz ramler ile apunun gücünü tam verimli kullanamazsın. 2400mhz 2x4 ram kullanmanı tavsiye ederim. Recep Baltaş abimiz sistem toplamasında 2400mhz kullandı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı